2777
2789
عنوان

فلج خواب یا بختک

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 35 پست
دیگه واسه تو خیلی شدیده. اگه به دعا اعتقاد داری برو یکی واست انجام بده تاثیر داره.

اعتقاد دارم ، یه اشنایی داشتیم پیشش رفتم ، یه دعایی داد. بهم که همراهم باشه ، از روزی که دعا گرفتم نگم برات چه اتفاقی افتاد کلا دعا رو دور کردم، دیدم بختک قابل تحملتره😄

خدایا گاهی نگاهی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حامله شدم و سقط شد دیگه درست شدم مامان بزرگمم گفته بود اگه حامله بشی سقط میشه چون همزاد داری ماما ...

یا خدا. ترسناک شد باید چیکار کنم من بیست روز پیش بی دلیل سقط کردم تاپیک هم زدم انقدر حالم بد بود  ، ولی همچنان موضوع بختک هست، شما چیکار کردی؟

خدایا گاهی نگاهی
ن بابا انگار ب هوشی ولی نمیتونی بلند شی نمیتونی پلکاتو تکون بدی

من یه بار اینطور شدم نصف شب بیدار شدم احساس خفگی خیلی شدید داشتم بدنمو هم نمیتونستم تکون بدم یهو یه نفر ک شبیه دختر عموم بود ظاهر شد کلا هم قرمز بود گفت بسم الله نگو به زور بسم الله گفتم یهو غیب شد

اما هم پلکامو تکون میدادم هم بزور حرف زدم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
اعتقاد دارم ، یه اشنایی داشتیم پیشش رفتم ، یه دعایی داد. بهم که همراهم باشه ، از روزی که دعا گرفتم ن ...

پیش یه آدم خوبی برو بعضیاشون نگاشونم میکنی میترسی احساس میکنی با جن طرفی

سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگویند...
پیش یه آدم خوبی برو بعضیاشون نگاشونم میکنی میترسی احساس میکنی با جن طرفی

باید یه نفر و پیدا کنم ، این بنده خدا هم خیلی ادم خوبی بود خدابیامرز یه پیرمردی بود که به هیچ عنوان طلسم و دعای شر نمینوشت و واقعا انسان شریف و پاکی بود ، فقط باطل السحر میداد اونم نه برا هرکس، من کلا سمت دعا و دعا نویسم نمیتونم برم چون عواقبش برا م خیلی بدتره ب بیشتر دنبال راهکار علمی هستم 

خدایا گاهی نگاهی