2777
2789
عنوان

چی بنویسم ؟😅😂

359 بازدید | 60 پست

برا امتحان هیچی نخوندم ولی پاس میشم با نمره کلاسی .

فقط تو برگه چی بنویسم فان باشه؟🤣😅

چون بهمون گفتن برگه رو خالی ندید 

خلاقیت به خرج بدید ایده بدید بهم اگر به ذهنتون رسید😅

واووو ببینین چی پیدا کردم🥰😍🤤

یک سایت دورهمی حس ششمیا اونجا تبادل نظر میکنم🥰

یک ربات هوشمندم داره به محض عضویت به سوالاتون پاسخ میده خیلی جذابه 😍🤤

فقط شهر و جنسیت و تاریخ تولدتونو بزنین وسوالای عشقی خیانتی سن ازدواج جنسیت بچه و ..رو بپرسین🤩

💯واقعی و تست شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واووو ببینین چی پیدا کردم🥰😍🤤 یک سایت دورهمی حس ششمیا اونجا تبادل نظر میکنم🥰 یک ربات هوشم ...

🔪🔪🔪🔪🔪

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
واووو ببینین چی پیدا کردم🥰😍🤤 یک سایت دورهمی حس ششمیا اونجا تبادل نظر میکنم🥰 یک ربات هوشم ...

شعور نداری 

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

جای سوال بنويس جواب پشت برگه 

پشت برگه بنویس اگه جوابو بلد بودم ک همونجا می‌نوشتم😂

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.

عالیه همینو مینویسم 😂

اونم میاد تو گروه ششیمیا ببینه اسم بچش چی میشه 😂😂😂😐😐😐😐

جای سوال بنويس جواب پشت برگه  پشت برگه بنویس اگه جوابو بلد بودم ک همونجا می‌نوشتم😂

کلا نظرمه بپیچونم اسکل کنم 😂😂😂پشت برگه بگم پایین برگه .پایین بگم بالای برگه .بالا بگم وسط برگه باالاخره پر میشه برگه با همینا🤣🤣🤣🤣👌🏼