2821
2789
عنوان

سکته چشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 7476 بازدید | 93 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نظرتون راجع به طب سنتی تو این مورد چیه نرفتین دنبالش دختر خالم رفته بود پیش خیر اندیش واسه مشکل خودش بعد وضع منم گفته بود اونم گفته بود اصلا تزریق نکنه بیاد اینجا واسش حجامت میکنیم و درمان

خدایا خودمو بهت میسپارم
نظرتون راجع به طب سنتی تو این مورد چیه نرفتین دنبالش دختر خالم رفته بود پیش خیر اندیش واسه مشکل خودش ...

من همون پارسال داروهای طب اسلامی رو گرفتم و حتی شافیه هم گرفتم ولی ترسیدم مصرف کنم و بدتر شه .ولی فکر نمیکنم وقتی علم و پزشکی نتونه بهتر کنه طب سنتی بتونه مگه اینکه باحجامت اینا از اتفاق مجدد جلوگیری بشه ان شالله

سلام منم سکته چشمی کردم چشم چپم بیناییش در حد خیلی کم مونده  از این دکتر به اون دکتر هر کی نام ...

سلام گلم

در چه حالی؟تونستی با استرس سکته چشم دیگه کنار بیای؟دکتر نرفتید دیگه ؟ چیز جدیدی نگفتن؟من نگرانی و ترس ولم نمیکنه

نظرتون راجع به طب سنتی تو این مورد چیه نرفتین دنبالش دختر خالم رفته بود پیش خیر اندیش واسه مشکل خودش ...

سلام

در چه حالید؟درمان چشمتون به کجا رسید؟من باردارم و هنوزم واسه اون یکی چشمم نگران .

سلام در چه حالید؟درمان چشمتون به کجا رسید؟من باردارم و هنوزم واسه اون یکی چشمم نگران .

سلام خوبید من هر ماه میرم و تزریق میکنم از روی عکس که میگم خیلی خوبه ولی دیدم هنوز کج و معوج میبینه 

تبریک میگم بارداریتو نگرانی چه سودی آخه واست داره توکل کن به خدا الان نی نی تو شکمت به آرامش احتیاج داره واقعا هم بچه هامون اول یه مامان شاد می‌خوان کلی مادر معلول هست دور از جان خودمون ولی قبول کردن و شاد هستن 

مطمئن باش بی خودی نگرانی هیچی نمیشه

خدایا خودمو بهت میسپارم
سلام عزیزم نه متاسفانه .گفتن نه ایران و نه هیچ کشور دنیا درمانی براش نیست و الان چشم راستم فقط ۳۰ د ...

سلام منم همین مشکل و دارم و چشم چپ و کامل از دست دادم برو پیش دکتری ب اسم دکتر یدالله اسلامی یه دستگاه داره عصب چشم و باز یابی میکنه من امروز جلسه اولم بود 

منم وقتی چشامو زیاد میبندم بعد ک باز میکنم یکیش خیلی کم تاره اونم دوربین بعدش اوکی میشه خیلی نگرانم

نه عزیزم نگران نباش

سکته چشمی ناگهانی رخ میده و اونجور نیست که خوب شه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز