2821
2789
عنوان

سکته چشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 7476 بازدید | 93 پست
سلام منم همین مشکل و دارم و چشم چپ و کامل از دست دادم برو پیش دکتری ب اسم دکتر یدالله اسلامی یه دستگ ...

امروز پیش دکتر اسلامی رفتم و گفت چشمم کمی بهتر میشه ولی چون باردارم باید بعد از زایمان درمان شروع کنم.الان پر از غصه و اشکم چون گفت اون یکی چشمم هم تنگی داره و ممکنه اونم در آینده سکته کنه.شما اون چشمت چیزی نگفت؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام خوبید من هر ماه میرم و تزریق میکنم از روی عکس که میگم خیلی خوبه ولی دیدم هنوز کج و معوج میبینه& ...

سلام عزیزم.من یه جا طب سنتی شنیدم خوب میکنه. آنلاین ویزیت شدم گفت این چشمت ۴۰ درصد بیناییش برمیگرده و اون یکی هم پیشگیری میکنم ولی باید بعد زایمان برم. کسانی رو دیدم بااین مشکل رفتن پیشش و جواب گرفتن 

سلام ممنون همونطورم فقط جرقه ها ی نورانی و مگس پران اذیتم می‌کنه.امروز صبح میخواستم برم تهران واسه ت ...

ببخشید علت مگس پران و جرقه هاتون مال سکته بود،؟یا ضعیفی چشم و نازکی شبکیه دارید؟دکتر نگف ازچیه؟

ببخشید علت مگس پران و جرقه هاتون مال سکته بود،؟یا ضعیفی چشم و نازکی شبکیه دارید؟دکتر نگف ازچیه؟

بعد تزریق آمپول ها شروع شد که دکتر معاینه کرد گفت شبکیه ت نازکه احتمالا عوارض تزریق بود 

خدایا خودمو بهت میسپارم
دکتر کاظمی گف میشه بعد زایمان منم گفتم بمونم دید دارم من از یه فاصله ای چهره ها مشخص نیست واسم نوشته ...

سلام وقتتون بخیر ببخشید عزیزم دیرم نوشتین سکته چشمی کردین ولی بیناییتون از دست ندادین فقط تار شده پدر منم همین مشکل براشون پیش اومده دکتر میر عشقی گفت برو بعد عید بیا درمانت شروع کن ولی دکتر پاپی گفت درمان نداره فقط خیلی کم از تاری چشمت بهبود پیدا میکنه میخوام بدونم شما چکار کردین بابام جوونه چشم چپش اینجوز شده ولی چشم راستشون از همون اول استیگمات و خیلییی ضعیفه میخوام بدونم شما چکار کردین

سلام وقتتون بخیر ببخشید عزیزم دیرم نوشتین سکته چشمی کردین ولی بیناییتون از دست ندادین فقط تار شده پد ...

سلام خوبید کدوم شهرید اگه تهرانید کلینیک های چشم پزشکی مثل نور یا نگاه مراجعه کنید اگه نه دکتر ساینا سرچ کنید اونجا عکس چشم رو به دکتر علیرضا رمضانی بفرستید نظر ایشون رو بپرسید من دائم با ایشون در ارتباط بودم 

خودم چهار بار تزریق انجام دادم و اون گرفتگی رفع شد ولی بیناییم مثل سابق هم نشده البته یه مشکل جدید پیدا کردم اونم سوراخ شبکیه که نمیدونم از تزریق شد یا همون مربوط به سکته چشم بود خلاصه چند روز پیش اونم لیزر کردم 

خدایا خودمو بهت میسپارم
سلام خوبید کدوم شهرید اگه تهرانید کلینیک های چشم پزشکی مثل نور یا نگاه مراجعه کنید اگه نه دکتر ساینا ...

رفتیم بیمارستان نور و فارابی و کلینیک بصیر گفتن خونریزی چشم از روی عکس دیدن ولی اصلا چشمشون قرمز نیست گفتن عصبش مشکل نداره و شبکیشون سوراخ نیست شما دیدتون چند درصد بهتر شده؟

پدرم فاصله نردیک تا ۱ متر براشون واضح است ولی فاصله دور براشون تاره دکتر براشون قطره بایسکول نوشت 

بخدا کارم شده گریه

سلام عزیزم پدرتون در چ حاله

سلام عزیزم ببخشید من دیر جواب دادم نبودم ی مدت

والا دکتر گفتن با تزریق اول ۰/۳ بهتر شدن نیاز به تزریق دوم نیست تا دو هفته بعد که عگس بگیرن دوباره ببینن نیاز هست یا نه ولی خودشون حیلی اذیتن فعلا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز