2821
2789
عنوان

سکته چشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 7476 بازدید | 93 پست
سلام منم سکته چشمی کردم چشم چپم بیناییش در حد خیلی کم مونده  از این دکتر به اون دکتر هر کی نام ...

عزیزم میفهممت 

منم استرس زیاد دارم و چون دکتر گفت اون یکی چشمم هم مستعد هست استرسم بیشتر شد و لحظه ای نیست که به این موضوع فکر نکنم .ولی خب خیلی دارم سعی میکنم که روحیه ام رو حغظ کنم و تغذیه ام رو رعایت کنم و توکل به خدا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام خانمی در چه حالی؟بهتری؟دیگه پیش دکتر نرفتی؟

چرا در حال درمان هستم فعلا سه مرحله تزریق نوشته جدید که یه ماه قبل اولیشو انجام دادم هیچ تغییری نکرده باید چند بار انجام بشه البته دکترا میگن تزریق رو انجام میدیم که بدتر نشه حتما این نیست که بهتر میشی

خدایا خودمو بهت میسپارم
سلام منم سکته چشمی کردم چشم چپم بیناییش در حد خیلی کم مونده  از این دکتر به اون دکتر هر کی نام ...

در چه حد بیناییتون؟تهران هم رفتین ؟شما چی واکسن کرونا زدی؟من میگم نکنه از واکسن شده چون در کل سکته ها میگن زیاد شده حالا واسه ما زده به چشم

خدایا خودمو بهت میسپارم
دارم فکر میکنم چقدر زیاد شده این سکته چشمی به نظرم اثر واکسن های کروناست اگه شماها هم واکسن زدید

منم فکر میکنم اثر اونا باشه تو فامیلمون هم یکی چند وقت پیش شد.اون چشم سالم رو دکتر دیگه چیزی نگفت؟

منم فکر میکنم اثر اونا باشه تو فامیلمون هم یکی چند وقت پیش شد.اون چشم سالم رو دکتر دیگه چیزی نگفت؟

منم جدیدا چند مورد شنیدم یه مورد که مثل من دلیلی پیدا نکردن به نظرم وقت مناسب حجامت شد بریم انجام بدیم طب سنتی ها میگن بعد واکسن کرونا لازمه ضرر که نداره 

نه دیگه بعد اون نرفتم میگن کاری نمیشه کرد چون علتی هم واسه من پیدا نکردن 

خدایا خودمو بهت میسپارم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز