2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم عروسی نمیگیرن 😢😭

1425 بازدید | 31 پست

بعد سه سال و نیم عقد

خونمون امادس

تا الان از کرونا همه میترسیدیم و حرف عروسی نبود

الان که کمتر شده من دلم عروسی می خواد😢

شوهرم میگه بعدا میگیرم و الان پول ندارم(خونه ساختیم)

ولی خانواده شوهرم با مهربونی هی به گوشم میرسونن که عروسی بی عروسی

وضعشونم خوبه ها

بچه دیگشون ترکیه اس و مجرده و خرجش رو میدن کامل

غصه دارم😢😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این اول نمیگم دعوا کن ولی ساده هم نگیر که هی گولت بزنن

اره دقیقا

مامانم گفت زنگ میزنیم خودمون و حتی شده قولش رو واسه سال بعد میگیریم

ولی غصه دارم

خیلی نامردن

من خیلی مظلوم و ارومم

ازم سو استفاده کردن

بگیر بعدنی درکار نیست حصرتشو به دلت نزار وقتی رفتی تو خونت میگن زشته حالا دیگه   

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
بگیر بعدنی درکار نیست حصرتشو به دلت نزار وقتی رفتی تو خونت میگن زشته حالا دیگه    

امشب همین رو کفت

قشنگ رسوند که داری میری خبری از عروسی نیست

به نظرت اینها انسانن؟!

نمیگن من دل دارم؟

امشب همین رو کفت قشنگ رسوند که داری میری خبری از عروسی نیست به نظرت اینها انسانن؟! نمیگن من دل دا ...

توهم باسیاست کامل بگو مادرجون من پای فلانی (نامزدت)سه ساله نشستم چند وقت دیگم روش با عروسی میرم به خونم رسم زمونه از قدیم تا حالا همین بوده مردم چی میگن این خیلی موذیع حواستو خیلی جم کن اونایی با مهربونی کارشون میکنن نوع خطرناکشن  

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
اره حرفمون رو میزنیم و تکلیف رو معلوم میکنیم ولی بد دلم شکسته دل ندارن؟ چطور یه لباس عروس ساده رو ...

حالا ببین دلیل خودشون رو دارن ،نمیتونی باشوهرت حرف بزنی شاید اون زبونشونو بهتر بلد باشه 🤔

اره دقیقا مامانم گفت زنگ میزنیم خودمون و حتی شده قولش رو واسه سال بعد میگیریم ولی غصه دارم خیلی ن ...

من فکر نکنم برین زیر یه سقف دیگه بشه عروسی گرفت درگیر زندگی میشین ولی خلاصه عروسی هم نشد بعدش همیشه در حد اعتدال خرج خودتو داشته باش خانمی یوقت از مهربونیت خدایی نکرده سو استفاده کنه کسی😁

یه پیشیِ دلخسته :] 
توهم باسیاست کامل بگو مادرجون من پای فلانی (نامزدت)سه ساله نشستم چند وقت دیگم روش با عروسی میرم به خ ...

اره دقیقا همینطوره

تا دختر خالش کنارم میشینه میگه عروسی بده

قلبم درد میکنه از غصه

حالا ببین دلیل خودشون رو دارن ،نمیتونی باشوهرت حرف بزنی شاید اون زبونشونو بهتر بلد باشه 🤔

شوهرم تازه درمان شده و تحت درمانه

اضطراب بالا داره و وسواس میگیرش

اضطراب واسش خوب نیست

ولی پسر خوبیه

خیلی به دلمه

ولی حسم میگه عروسی ندارم

به خدا اشکهام داره میاد و تایپ میکنم

بنظرم حالا که مخالفن برو یه آتلیه خوب یه عالمه عکس و فیلم بگیر یه جشن دونفره بعدم برو ماه عسل کلی خوش بگذرون ،که چی یه عالمه پول خرج میکنی برای فامیل بعدم میگن عروسی گرفتن فلان بود بهمان بود. بگو یا یه ماه عسل پر خرج یا عروسی، خودشون میدونن 😜من عروسی نگرفتم رفتم ماه عسل کلی هم خوش گذشت