2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم عروسی نمیگیرن 😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 31 پست
شوهرم تازه درمان شده و تحت درمانه اضطراب بالا داره و وسواس میگیرش اضطراب واسش خوب نیست ولی پسر خو ...

باشه عزیزم بیخیال ‌ توروخدا گریه نکن ، من خودمم عروسی نگرفتم الان خداروشکر یه بچه دادم و زندگیم خوبه درارامشم ‌. به این چیزا نیست یه کاری کن دل شوهرتو فقط پیش خودت نگه داری گلم🌹🌹🌺🌺🌺💋💋💘💘💕💕

اره دقیقا همینطوره تا دختر خالش کنارم میشینه میگه عروسی بده قلبم درد میکنه از غصه

ایندفه رفتی گوشیتو الکی بزار رو زنگ یا به دوستات بگو زنگ بزنن اینجوری حرف بزن اره فلانی جون معلومه مادرجون برامون بهترین عروسیو میگیرن مگه میشه اونام قوم خویش دارن بالاخره پشتشون نمیخوان کسی حرف بزنه طلااا ارهههه مادرجوون بهترین سرویس طلارو برام میگیره خیلی باسلیقست   قشنگ فروکن توگوشاش

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناشکر نباش همین که خونه از خودت داری وشب عروسیت میری خونه خودت کلاتو بنداز بالا.نمیدونی چقد مستاجری سخته.من چارماهه اومدم خونم عروسی هم نگرفتم.ماه عسلم نرفتم.بخدا جشن عقدم نداشتم.الان مستاجرم صابخونم بالا میشینه انقد سرصدا میکنن بچش همش بدو بدو میکنه عصابم داغون شده.پس من چی بگم که نه عروسی برام گرفتن نه خونه دارم..

بنظرم حالا که مخالفن برو یه آتلیه خوب یه عالمه عکس و فیلم بگیر یه جشن دونفره بعدم برو ماه عسل کلی خو ...

من یه پارت می خواستم

با یه عروسی چهل پنجاه نفره

همه چیزم قیمت مناسب

من سفر زیاد رفتم

سفر جای عروسی رو واسم نمیگیره

امشب همین رو کفت قشنگ رسوند که داری میری خبری از عروسی نیست به نظرت اینها انسانن؟! نمیگن من دل دا ...

خیلیا تو این وضعیت مجبور شدن بدون هیچ جشنی برن خونشون.مگه اونا دختر نبودن مگه دل نداشتن خودم یکیش؟انقد گندش نکن.زندگیتو برای یه عروسی خراب نکن

باشه عزیزم بیخیال ‌ توروخدا گریه نکن ، من خودمم عروسی نگرفتم الان خداروشکر یه بچه دادم و زندگیم خوبه ...

اخه من خیلی زحمت کشیدم

کار کردم مثل یه مرد

شوهرم وسواس داشت با همه سختیها ساختم و کمک کردم بهتر بشه

احترام گذاشتم

ادم دلش درد میاد

این که حتی واژه عروس رو از ادم دریغ میکنن

حتی نمیگن ایشالا عروسیتون

قلبم شکست

راستش ازشون نمیگذرم و مطمئنم خدا صدای دل شکستم ر‌ میشنوه

خیلیا تو این وضعیت مجبور شدن بدون هیچ جشنی برن خونشون.مگه اونا دختر نبودن مگه دل نداشتن خودم یکیش؟ان ...

من خیلی سختی کشیدم

کاربری قبلیم رو پاک کردم ولی خیلی صبوری کردم

طوری برخورد میکنن که انگار قراری نبوده 

کاش بیان بگن نمیتونیم،شرمنده

میگن فلانی عروسی گرفت همه مسخرش میکنن و ...

ناشکر نباش همین که خونه از خودت داری وشب عروسیت میری خونه خودت کلاتو بنداز بالا.نمیدونی چقد مستاجری ...

خونه رو نصف نصف خریدیم

به جای جهیزیه کمک خونه کردیم

خونه به نام هردوئه

باید بریم با هم وسایل بخریم کم کم

اخه من خیلی زحمت کشیدم کار کردم مثل یه مرد شوهرم وسواس داشت با همه سختیها ساختم و کمک کردم بهتر بش ...

میگذره عزیزم . توکل به خدا 

برای آرامشت دعا میکنم صلوات فرستادم.🌺🌺🤲🤲🙏🙏

من خیلی سختی کشیدم کاربری قبلیم رو پاک کردم ولی خیلی صبوری کردم طوری برخورد میکنن که انگار قراری ن ...

میدونم چی میگی فداتشم.تومشکلت عروسی نیس مشکلت اینه که خانواده شوهرت سیاست دارن ودلتو میشکنن.اگه رو شوهرت نفوذ داری باش حرف بزن بگو تودلم میمونه.ازطریق شوهرت حرفتو به کرسی بشون

میدونم چی میگی فداتشم.تومشکلت عروسی نیس مشکلت اینه که خانواده شوهرت سیاست دارن ودلتو میشکنن.اگه رو ش ...

ممنون که درکم کردی

من خیلی تو دارم

خیلی صبر میکنم

خداروشکر راضیم

ولی بازی کردن با کسی که رو راست اومده جلو ،خیلی نامردیه.

هزار بار گفتم بهش

فقط میگه من خودم بعد کرونا پول جمع کنم میگیرم

از طرفی شوهرم هم هرچقدر خوب،از همون نژاده

از طرف دیگه شوهرم انگار زیاد عاقل نیست،فکر میکنه میتونه پول جمع کنه به همین راحتی!

ما خونه کردیم همه چیز رو!باید خونه رو پر کنیم

مگه جوون چقدر درامد داره این روزها

پدرش داره!خوبم داره

قول داده موقع خواستگاری

اصلا نگیره!ولی به شخصیت من توهین نکنه!

اینکه شوهرت میگه بعدکرونا پول جمع میکنم عروسی میگیرم.میخاد شمارو اروم کنه وفقط حرفه.بقول خودت تازه باید کلی وسیله واساس بخرین خونه رو پر کنین کی دیگه میتونه پول جمع کنه برا عروسی؟شما هم ساده نباش مث خودشون باسیاست رفتار کن.چون خیلی اروم ومظلومی دارن یجورایی ازاخلاقت سواستفاده میکنن

اینکه شوهرت میگه بعدکرونا پول جمع میکنم عروسی میگیرم.میخاد شمارو اروم کنه وفقط حرفه.بقول خودت تازه ب ...

اره دقیقا

میدونه زورش به خانوادش نمیرسه

خودش هم واسش عروسی مهم نیس

یه قولی میده رو هوا

من که خانوادم زنگ میزنن و تکلیف عروسی رو مشخص میکنن

یا میگیرم یا نه

ولی خیلی قلبم درد میکنه بابت توهینی که با سیاست به شخصیتم کردن تو این سه سال

خدا خودش جوابشون رو بده

اره خوب میکنی تکلیف عروسی رومشخص کنید.که خودت یه دله شی.ان شالله خدا ازشون درمیاره.واگذار کن ب خدا.چون میدونم انقد باوقاری که نمیتونی مث بعضیا دعوا راه بندازی وحقتو بگیری.بخاطر شوهرت چون دوسش داری وازش راضی هستی درپوش بزار. رو رفتاراشون وبسپارشون دست خدا عزیز دلم

عکساتونو بندازین اتلیه عروسی واس چیتونه ی مشت بخورن حرفم بزنن

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐