2777
2789

من قندخون ناشتام۱۰۰ بود یک ماهه سه تا شیشه عرق بوقناق مصرف کردم کدوم مارکش خوبه؟  تاثیر داشته واقعا

بنطرتون اومده پایین قندم🤥

به عرق و این چیزها ربطی نداره زیاد

باید تغذیه ات رو درست کنی، ورزش زیاد تا درصد چربی بدنت رو پایین بیاری

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عرق و این چیزها ربطی نداره زیاد باید تغذیه ات رو درست کنی، ورزش زیاد تا درصد چربی بدنت رو پایین ...

اصلا چاق نیستم باربی ام  چربی ندارم 🙃😂 تغذیه هم رعایت میکنم من خیلی شیرینی دوست دارم ومیخوردم😥🤕

همسرمن یک شیشه مصرف کرد حالااومده پایین نمیدونم ازاونه یاقرص چون قندش۳۰۰بودشذه۱۰۰ناشتاش

قرص متفورمین مصرف کرد؟ این عرق میگن خیلی خوبه من بجز این چیز مصرف نکردم باید برم ازمایش بدم ببینم اومده پایین 

اصلا چاق نیستم باربی ام  چربی ندارم 🙃😂 تغذیه هم رعایت میکنم من خیلی شیرینی دوست دارم ومیخوردم ...

بعد چیزی که خیلی اثر داره بامیه و گزنه است

من این ۲ تارو شنیدم

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
همسرمن یک شیشه مصرف کرد حالااومده پایین نمیدونم ازاونه یاقرص چون قندش۳۰۰بودشذه۱۰۰ناشتاش

میشه بگی چطوری مصرفش کرد؟؟چند بار در روز و چقدر و چه وقتایی؟؟از کجا تهیه کنم؟

میشه بگی چطوری مصرفش کرد؟؟چند بار در روز و چقدر و چه وقتایی؟؟از کجا تهیه کنم؟

روزی یک فنجون ناشتامیخوردعزیزم همه عطاریادارن ولی ازیکجای معتبربگیر ک اصلشوبهت بده 

دخترنازم منتظرتم مامانی