2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

آره من خیلی دوست دارم 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
بستگی داره من زیاد ضروری نمیدونم باز اگه پولت زیادیه یا کمال گرایی بگیر ولی چیزیم نیس که نگرفته با ...

من واسه عقدم. مراسم گرفتم الانم نزدیک عروسیمه 

نمیدونم یه عروسی مختصر بگیرم یا یه فرمالیته بگیرم و برم ماه عسل

خرج اضافی و تجملات 

خیلی قشنگه ها ولی واقعا خیلی هزینه بره

شما اگه واسه عقدت مراسم داشتی حاضر بودی دیگه عروسی نگیری و پولتو بذاری و یه قسمت از خونتو بسازی؟ 

خیلی قشنگه ها ولی واقعا خیلی هزینه بره شما اگه واسه عقدت مراسم داشتی حاضر بودی دیگه عروسی نگیری و پ ...

نه عزیزم من حتی شده مراسم خیلی کوچیک و کم هزینه باشه می گیرم و باقی پول رو برا خونه هزینه می کنم. 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من واسه عقدم. مراسم گرفتم الانم نزدیک عروسیمه  نمیدونم یه عروسی مختصر بگیرم یا یه فرمالیته بگی ...

هرکدوم خوبی خودشونو دارن تصمیمشو خودت میگیری من بودم عروسی میگرفتم باماه عسل😂دوتاییمون قراره زیاد باشیم ولی ی شادی و جشن ایناخوبه البته کرونا هم هس فرمالیته فک کنم بدنشه

💫All of those stars have a reason
من واسه عقدم. مراسم گرفتم الانم نزدیک عروسیمه  نمیدونم یه عروسی مختصر بگیرم یا یه فرمالیته بگی ...

بازم نظر شخصی منه من جات بودم میرفتم عکاسی بعد ماه عسل عروسی یه روزه همش خستگی استرس ولی ماه عسل بهتره 

✨🕊In order to enjoy life fly in your own sky