2777
2789
عنوان

گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره راس میگین.من خیلییی به گل و گیاه هم علاقه دارم تو پیج نبات دیدم ک همه گلاشو خراب کردن برای شمام ...

برای من دوتاشون خیلی شیطونن مثلا سه نصفه شب شروع میکنن دنبال هم و عین دیوونه ها میدوعن. بعد اون یکی وایمیسه این دوتا رو نگا میکنه هر گربه ای خصوصیات اخلاقی خودش رو داره مثه آدما. شما بد ترین شرایط رو در نظر بگیر ببین اگه اوکی بودی و شرایط رو داشتی بعد به سرپرستی بگیر. ولی من واقعا با تموم اذیتاشون عاشقشونم 

اوخی

ببین عزیزم اگر گربه میخوای خب هزینه نگهداریش بالاتر از پرندگان هست

مثلا هرچندوقت باید ببری دامپزشکی چکاپ که داروی انگل و اینا بده + غذای مخصوص گربه بخری که قیمتش از ۵۰ به بالا هست + خاک دستشویی گربه که بسته ای ۴۰ تومنه +توپ و لیزر و اینا برا بازی و مهمتر از همههه عشق و علاقه زیاد به گربه😍

حامی حیوانات🙂🧘‍♀️
برای من دوتاشون خیلی شیطونن مثلا سه نصفه شب شروع میکنن دنبال هم و عین دیوونه ها میدوعن. بعد اون یکی ...

چ بامزه مگه لامپ خاموش شه نمیخابن😁ولی پرنده تاریک بشه میخوابه

خواهش میکنم عزیزم  اگر گربه گرفتید حتما تگم کنید 😍

ب احتمال زیاد پرنده بگیرم نمیدونم ما یدونه عروس گرفتیم دخترم کوچیک بود من هی نازش میکردم حسودیش میشد پاهاشم مشکل داشت یجورایی بهمون انداختن ولی من خیلی دوسش داشتم میدیدم دخترم اذیت میشه اخه میومد روی من باید نازش میکردم میخابید سرو صدا نداشت حالا دختر خالم میگه خیلی صدا دارن نمیدونم چیکار کنم