بچه ها کی گربه داره نگهداریش سخته؟یا پرنده خوبه پرنده بیشتر برا سرو صداش میگم ک اگ رفتیم آپارتمان اذیت نکنه بخوام بدم چون بچم وابسته میشه و ضربه روحی میخوره والا پریروز از رو ساختمون همسرم یه کبوتر آورده بود اوردیم بهش غذا دادیم این چند روزم سرو و طوفان بود نگهش داشتم دخترم وقتی آزادش کردم کلی گریه کرد
من سه تا گربه تو خونه دارم. عین سه تا بچه هستن که هیچ وقت قرار نیست بزرگ بشن. وسایل رو چنگ میزنن که باید درخت گربه بگیرین تا اسیب به مبل و اینا نزنن درخت گربه هم سه تومن هست. برای دستشوییشون باید خاک مخصوص بگیرین و باید هرچند وقت یکبار تعویض بشه و خیلیم ارزونه. غذاشون هم از کیلویی 60 تومن هست به بالا. باید عاشقانه دوستشون داشته باشین و مطمئن باشین تا اخر عمرش ازش نگهداری میکنید. که اگر اینطور باشه با وجود تموم اذیت ها و شیطونیاشون مثه ی فرشته هستن تو خونه. ولی اگر خیلی علاقه ندارین و فکر میکنین بعد از یکی دوماه ممکنه خسته بشین بهتره بیشتر فکر کنین چون گربه وابسته میشه و جدایی براش سخته و گناه داره دست به دست بشه یا خدایی نکرده رها بشه
من میخوام گربه بگیرم به نظرم به غیر از بخش ریختن موهاش بهترین حیوونها برای خونه مثل سگ آموزش ...
مراقبت میخواد باید واقعا عاشقشون باشید وگرنه یه وقتایی اذیت میشین و اینو در نظر بگیرین وقتی حیوون به سرپرستی گرفتین باید تا اخر عنر ازش نگهداری کنید چون اونا وابسته میشن قبلش خوب تحقیق کنید