2777
2789
عنوان

گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 45 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها اینه زده بودن واگذاری خدا کنه بهم بده گفته بود میخاد بره وگرنه نمیدادش🥺

ببین اگه شرایطشو داری حتماگربه بگیر وای من ته افسردگی باشم بادیدن گربه خوب میشم 

حرفی ندارم🤐

من سه تا گربه تو خونه دارم. عین سه تا بچه هستن که هیچ وقت قرار نیست بزرگ بشن. وسایل رو چنگ میزنن که باید درخت گربه بگیرین تا اسیب به مبل و اینا نزنن درخت گربه هم سه تومن هست. برای دستشوییشون باید خاک مخصوص بگیرین و باید هرچند وقت یکبار تعویض بشه و خیلیم ارزونه. غذاشون هم از کیلویی 60 تومن هست به بالا. باید عاشقانه دوستشون داشته باشین و مطمئن باشین تا اخر عمرش ازش نگهداری میکنید. که اگر اینطور باشه با وجود تموم اذیت ها و شیطونیاشون مثه ی فرشته هستن تو خونه. ولی اگر خیلی علاقه ندارین و فکر میکنین بعد از یکی دوماه ممکنه خسته بشین بهتره بیشتر فکر کنین چون گربه وابسته میشه و جدایی براش سخته و گناه داره دست به دست بشه یا خدایی نکرده رها بشه 

من میخوام گربه بگیرم به نظرم به غیر از بخش ریختن موهاش بهترین حیوونها برای خونه  مثل سگ آموزش ...

مراقبت میخواد باید واقعا عاشقشون باشید وگرنه یه وقتایی اذیت میشین و اینو در نظر بگیرین وقتی حیوون به سرپرستی گرفتین باید تا اخر عنر ازش نگهداری کنید چون اونا وابسته میشن قبلش خوب تحقیق کنید

من سه تا گربه تو خونه دارم. عین سه تا بچه هستن که هیچ وقت قرار نیست بزرگ بشن. وسایل رو چنگ میزنن که ...

اره راس میگین.من خیلییی به گل و گیاه هم علاقه دارم تو پیج نبات دیدم ک همه گلاشو خراب کردن برای شمام میکنن؟اخه من گربه آرومم دیدم☹

خب سروصداکنه صداش بیرون نمیره که

دختر خالم اینا آپارتمان هستن میگه کناریمون عروس داره انقدر سرو صدا میکنه خستمون کرده نمیخام بچم وابسته بشه بعد بیان بگن که مزاحمته بخاییم ردش کنیم😪😔

مراقبت میخواد باید واقعا عاشقشون باشید وگرنه یه وقتایی اذیت میشین و اینو در نظر بگیرین وقتی حیوون به ...

حتما‌.اگه بگیرم تنها همدمم میشه چون کسی رو ندارم تنهام فکر نکنم پشیمون بشم=)

فقط طلاق