2777
2789
چقد

به هر کدوم ۵۰۰ تومن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی هم عالی خدا تو زندگیتون برکت بندازه❤

ممنونم عزیزم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
گلم ناراحت نباش خودت به خدا آدما رو به لیاقتشون بسپار

اره همین کارو کردم کسی ک ارزش نداره نباید اسمشم بیاری چ برسه بهش احترام بزاری واقعا داغون شدم شوهرم اینقد ناراحته بخدا همش آه میکشه میگه چکار کردیم مگه اینطور باهامون رفتار کرد 

متعهد ب چشاش😍💍
چرا خب مگ چیشده

والا گل و شیرینی گرفتم با کلی وسیله دیگه بردم تبریک بگم با شوهرم قرار بود شام اونجا بمونیم رفتم شروع کرد ب قر زدن اصلا ی تشکر خشک خالی نکرد جلوی مهمونا حداقل بعد اشم میگفت گل بو نداره طبیعی نیست فلانه هزارتا عیب گرفت منو تنها گذاشتن رفتن اشپزخونه میخندیدن شوهرم این رفتارشون دید گفت بریم اومدیم خونه زنگ زد کلی فش داد ریدم تو این چیزا ک برا من اوردی عوض کادو گرفتنت بوده برا من فک کن جلوی مهمونا هرچی دلش خواست بهم گفت گوشی رو قطع کرد

متعهد ب چشاش😍💍
والا گل و شیرینی گرفتم با کلی وسیله دیگه بردم تبریک بگم با شوهرم قرار بود شام اونجا بمونیم رفتم شروع ...

وا چرا خب

دلیلش چیه

قبلا هم همین مشکلا رو داشتین؟؟ 

تیکر یکسالگی گل پسرم  
وا چرا خب دلیلش چیه قبلا هم همین مشکلا رو داشتین؟؟ 

اره کلا با من مشکل دارن مادرشوهرم دختر عمم میشه ولی کل خانواده مادرشوهرم دوس نداشتن باهم ازدواج کنیم از موقع نامزدی تا الان کلا کارش تیکه انداختن ب منه چون شوهرم منو دوس داره بهم محبت میکنه بدشون میاد

متعهد ب چشاش😍💍
نتونستی بعد اینهمه وقت خودتو تو دلشون جا کنی خب چرا مگ باهم دوست بودین؟؟؟ 😢😢چشه خب مشکلش چیه

اوایل ازدواج خواهرشوهرم همش اینجا بود من هیچی نیگگفتم ولی اینا دیگه شعور نداشتن بگن بالخره تازه عروسن شاید بخوان جایی برن یا لباسی ک دلش میخواد بپوشه بعد همش دستور میدادن فلان چیز درست کن ی مدت گذشت واقعا تحملش سخت بود

متعهد ب چشاش😍💍