2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 20 پست

عزیزم این جور خودت گفتی این آقا واقعا دوستت داره خب ولی چشمش ترسیده به خاطر خیانت های که بهش شده نمیدونم چند وقته باهم هستین اما زمان بده بهش بزار همدیگه رو بیشتر بشناسین خیالش راحت بشه که شما رو از دست نمیده بعد وگرنه الان نمیتونه خیالش راحته در واقع اون ترسه نمیزاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عاشقت باشه ول کنت نیست عزیزم وایسا ببین میاد یا نه

بنظرم حتی میتونم با این امتحانشم بکنم ک لاقل بفهمم همه جوره پام میمونه یا نه

خودش همیشه میگه میمونم و مونده..ولی من این حقارو میخام چون واقعا میترسم هرچند ک بهش اعتما دارم

عزیزم این جور خودت گفتی این آقا واقعا دوستت داره خب ولی چشمش ترسیده به خاطر خیانت های که بهش شده نمی ...

اره  خیلی دوسم داره...پای همه چیمم مونده، در ازاش منم پای همه چیز موندم منیه سالو نیمه مامانم از خیلی چیزا محرومم کرده .بخاطر اینکه رابطه منو ایشونو فهمید، با اینکه داره ۲۰ سالم میشه. ما یهسالو نیمه باهم دوستیم

عزیزم این ادم به درد نمی خوره...  تو زندگیم همه اطرافیانم حتی اونایی که بهم بدی کردن...  ...

عزیزم چون گفتی از اطرافیان خیانت زیاد دیده شاید چشمش ترسیده.. 

بهش زمان بده