2777
2789

منم تا قرص و روتین پوست رو میذارم کنار تمام صورتم پر جوش میشه 

چند روز پیش رفتم دکتر گفت بخاطر عفونت سینوسی که دارم و آموکسی سیلین نوشته 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه ترتیب و برند محصولاتی که استفاده می کنی رو بگی ممنونم😘

اگ پوستت چرب فوم شستشو نو اکنه با تونر ویتالایر . آبرسان ویتالایر.  ضد جوش ملایم ساین اسکین شماره 3 و در آخر ضد آفتاب مناسب پوستت

منم تا قرص و روتین پوست رو میذارم کنار تمام صورتم پر جوش میشه  چند روز پیش رفتم دکتر گفت بخاطر ...

منم پوستم خیلی جوش داشت ، جوشای ریز دردناک...حالا بعد دوسال درمان شده فقط الان جوش زیرپوستی مونده و کمی لک و جای جوش حالا تو تاپیک های بعدی محصولاتی که استفاده کردمو میزارم 

راستی میشه روتین پوستی و اسم محصولاتی که استفاده میکنی رو بگی ممنونم 😘

منم پوستم خیلی جوش داشت ، جوشای ریز دردناک...حالا بعد دوسال درمان شده فقط الان جوش زیرپوستی مونده و ...

ژل شستشوی نئوورم 

تونر سینره 

آبرسان نوتروژینا 

هفته ای یکبار هم از ژل آلفا هیدروکسی اسید استفاده میکنم

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...