2777
2789
عنوان

متاهلا بیان من الان حاملم؟؟ 🥺😭😭

366 بازدید | 19 پست

اقا کمکم کنید هیچ وقت پریودم عقب نیوفتاده جلو افتاده اما عقب نه الان ۳ روز عقب افتاده😭

دارچین و زعفرون بخورم تا پریودم بیاد بعد اگه قراره حامله بشم هنوز که جنین شکل نگرفته درحد یه سلوله منظورم اینه اگه تو این وضعم گرمی جات بخورم تا پریود بشم حکم سقط رو داره و گناهه؟؟؟

من بچه نمیخوام

بله 

حكم سقط رو داره

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه مشکوک داشتی مگه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
تقریبا مشکوک بود😂

خب پس هیچی😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بله از لحظه ی اول شکل گیریش حکم سقط رو داره و گناهه بعد بستگی داره اگه دخول بوده و مایع وارد شده امکانش هست درضمن اگه اوایل شروع رابطته عقب جلو شدن و تاخیر پریود  طبیعیه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...