2777
2789
عنوان

مشورت راجع ب مادرشوهر....

175 بازدید | 15 پست

خانما من دوماهه بچم دنیا اومد مادرشوهرم ی زنگ ب من نزد 

نیومد بیمارستان 

بعد ی هفته بخاطر شرکت تو عروسی یکی ازفامیلاشون اومدن 

بعد بچه رو هم دیدن

کادو هم بهم نداد ن خودش ن خواهرشوهرم

بااینک هیچ‌مشکلی نداشیم فقط باپسرش ی بحث کوچولو داشت ک ربطی ب من نداش

شماباشین روز مادر بهش تبربک میگین؟ یا کادو میدین؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم.من منزلشون نمیرم ولی زنگ میزنم تبریک میگم .شماهم اینجوری احترامتون حفظ میشه 

مگ من مادرشدم زنگ زد تبریک گفت؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
یعنی حاضر نشده حتی نوه اش رو بیاد ببینه؟💔☹

بعد ی هفته اومد!!! 

باورن میشه بچم ۲۰ روزش بود دیدش الان دوماه و نینشه دیگ نیومده ک ببیندس؟ با ما ۶ساعت فاصله دارن 

ولی قبل بچه واس هرچیزی مثل عروسی حتی همسایه ها میومدن!!!

منم برام پیش اومده بدون هیچ مشکلی مادرشوهرم باهام سر سنگین برخورد کنه بعد فهمیدم خواهرشوهرای دیوونه ام ذهنشو مسموم کردن داره اینطوری برخورد میکنه من باشم مثل همیشه خوب برخورد میکنم ولی دلیل نیومدنش رو ازش میپرسم و با خوشرویی میگم ازش انتظار داشتم یه حالی ازمون بپرسه نذار اطرافیان دو به هم زن به هدفشون برسن

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
منم برام پیش اومده بدون هیچ مشکلی مادرشوهرم باهام سر سنگین برخورد کنه بعد فهمیدم خواهرشوهرای دیوونه ...

ببین حودش خیلی اهل گله کردنه پارسال ازینک تولد خواهرشوهرم یادمون رفت 

کلی گله کرد خانم!! چطور تولد بیست و اند سالگی اون مهمه تولد بچه من مهم نبود؟؟؟ 

من باید واسشون کادوهای گرون میخریدم اینا بی دلیل ی تبریک نگن چقدرشوهرم پیش خانوادم خجالت کشید؟ چقدر خودم حرص خوردم تواون وضعیت؟؟؟