2777
2789
پس‌فکرنکنم عمل مناسبی باشه واست چون در نهایت فکرکن کمر و شکم لاغر، ران و بازوی درشت  حتما‌مشاو ...

دارم وقت مشاوره میگیرم، ببینم دکتر چی میگه

God help me to be strong enough not to lie to myself 
قدم ۱۵۰ وزنم ۱۰۰، 

من خودم اسلیو کردم راضی ام ولی چندتا دکتر خوب و انتخاب کن و مشاوره بگیر بعد تصمیم بگیر 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم‌حتما حتما حتما از چندتا دکتر مشاوره بگیر ابدومینوپلاسی عمل سختیه میگم دوستم انجام داده،در ضمن ...

دوستت چقدر هزینه کرده؟ ایلیچ بای پس هم بعدش ابدو میخواد خیلی پوست میفته

من خودم اسلیو کردم راضی ام ولی چندتا دکتر خوب و انتخاب کن و مشاوره بگیر بعد تصمیم بگیر 

بخاطر افتادگی پوست می‌خوام ابدو کنم

دوستت چقدر هزینه کرده؟ ایلیچ بای پس هم بعدش ابدو میخواد خیلی پوست میفته

من خودم اسلیو کردم با وزن ۹۴ و قد ۱۶۷ الان ۶۴ کیلو شدم یکسال شده عمل کردم ورزش مستمر و آب خوردن تو نیفتادن پوست خیلی تاثیر داره خودمم تو ناحیه شکم یکم افتادگی پوست دارم 

دوستم سال‌گذشته ۴۰ میلیون فقط شکم و پهلو 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بخاطر افتادگی پوست می‌خوام ابدو کنم

انشاالله بسلامتی 

خب من اضافه وزن دارم، بخاطر اضافه وزنم دیسک گردن و آرتروز خفیف گرفتم، میگه اینجوری وزنت میاد پایین

اگه میخوای عملت خوب باشه قبلش یکم وزنتو بیار پایین بعدم رعایت نکنی برمیگرده بنظرم رژیمو پیاده روی شروع کن بعد عمل کن چرا معدتو کوچک نمیکنی؟؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اگه میخوای عملت خوب باشه قبلش یکم وزنتو بیار پایین بعدم رعایت نکنی برمیگرده بنظرم رژیمو پیاده روی شر ...

الان دارم پیاده‌روی میکنم رژیم هم دارم تا حالا۸ کیلوکم کردم

الان دارم پیاده‌روی میکنم رژیم هم دارم تا حالا۸ کیلوکم کردم

افرین اوایلش سخته ولی عادت میکنی شوهرمن ۳۰کیلو کم کرده  استخرو شنا هم عالیه برات 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
افرین اوایلش سخته ولی عادت میکنی شوهرمن ۳۰کیلو کم کرده  استخرو شنا هم عالیه برات

خودم هم داشتم فقط به رژیم و ورزش فکر میکردم الان شوهرم میگه برای سلامتیته برو عمل کن

خودم هم داشتم فقط به رژیم و ورزش فکر میکردم الان شوهرم میگه برای سلامتیته برو عمل کن

حالا وزنتو کم کن بعدش ببین چجوریاس نهایت برو عمل ولی بدون عملش اصلن راحت نیس اوناییم که از داخل شکمو بخیه میزنن نباید دیگه باردارشن

حالا وزنتو کم کن بعدش ببین چجوریاس نهایت برو عمل ولی بدون عملش اصلن راحت نیس اوناییم که از داخل شکمو ...

نمیخوام بخیه بزنه، نینی ندارم

حالا وزنتو کم کن بعدش ببین چجوریاس نهایت برو عمل ولی بدون عملش اصلن راحت نیس اوناییم که از داخل شکمو ...

سه شنبه وقت گرفتم، دعا کن برام