من خودم اسلیو کردم راضی ام ولی چندتا دکتر خوب و انتخاب کن و مشاوره بگیر بعد تصمیم بگیر
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستت چقدر هزینه کرده؟ ایلیچ بای پس هم بعدش ابدو میخواد خیلی پوست میفته
من خودم اسلیو کردم با وزن ۹۴ و قد ۱۶۷ الان ۶۴ کیلو شدم یکسال شده عمل کردم ورزش مستمر و آب خوردن تو نیفتادن پوست خیلی تاثیر داره خودمم تو ناحیه شکم یکم افتادگی پوست دارم
دوستم سالگذشته ۴۰ میلیون فقط شکم و پهلو
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب من اضافه وزن دارم، بخاطر اضافه وزنم دیسک گردن و آرتروز خفیف گرفتم، میگه اینجوری وزنت میاد پایین
اگه میخوای عملت خوب باشه قبلش یکم وزنتو بیار پایین بعدم رعایت نکنی برمیگرده بنظرم رژیمو پیاده روی شروع کن بعد عمل کن چرا معدتو کوچک نمیکنی؟؟
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
الان دارم پیادهروی میکنم رژیم هم دارم تا حالا۸ کیلوکم کردم
افرین اوایلش سخته ولی عادت میکنی شوهرمن ۳۰کیلو کم کرده استخرو شنا هم عالیه برات
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
خودم هم داشتم فقط به رژیم و ورزش فکر میکردم الان شوهرم میگه برای سلامتیته برو عمل کن
حالا وزنتو کم کن بعدش ببین چجوریاس نهایت برو عمل ولی بدون عملش اصلن راحت نیس اوناییم که از داخل شکمو بخیه میزنن نباید دیگه باردارشن