2777
2789

چرا سلامتی مگه زیبایی نیس؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدفت از انجام این عمل چیه عزیزم؟فقط قراره شکم و پهلو رو انجام بدی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چرا سلامتی مگه زیبایی نیس؟

خب من اضافه وزن دارم، بخاطر اضافه وزنم دیسک گردن و آرتروز خفیف گرفتم، میگه اینجوری وزنت میاد پایین

God help me to be strong enough not to lie to myself 
خارج کردن چربی شکم

الان فقط چاقی شکمی داری؟ من یکی از دوستام انجام داد الان بعد یکسال دوباره پیخواد بازو و پاها رو انجام بده چون شکم اینا جمع شده ولی دست و پا ها متناسب با بدنش نیست

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب من اضافه وزن دارم، بخاطر اضافه وزنم دیسک گردن و آرتروز خفیف گرفتم، میگه اینجوری وزنت میاد پایین

میتونم بپرسم قد و وزنت چقدره؟ از دکتر مشاوره گرفتی؟

الان فقط چاقی شکمی داری؟ من یکی از دوستام انجام داد الان بعد یکسال دوباره پیخواد بازو و پاها رو انجا ...

نه بقیه جاهام هم چاقه ولی شکمم افتضاحه

God help me to be strong enough not to lie to myself 
آره، شکمم خیلی افتضاحه

بنظرم‌حتما حتما حتما از چندتا دکتر مشاوره بگیر ابدومینوپلاسی عمل سختیه میگم دوستم انجام داده،در ضمن میتونی ب اسلیو یا بی پس (بنت به تشخیص پزشک)هم فکرکنی 

نه بقیه جاهام هم چاقه ولی شکمم افتضاحه

پس‌فکرنکنم عمل مناسبی باشه واست چون در نهایت فکرکن کمر و شکم لاغر، ران و بازوی درشت 

حتما‌مشاوره بگیر