در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
هدفت از انجام این عمل چیه عزیزم؟فقط قراره شکم و پهلو رو انجام بدی؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
الان فقط چاقی شکمی داری؟ من یکی از دوستام انجام داد الان بعد یکسال دوباره پیخواد بازو و پاها رو انجام بده چون شکم اینا جمع شده ولی دست و پا ها متناسب با بدنش نیست
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب من اضافه وزن دارم، بخاطر اضافه وزنم دیسک گردن و آرتروز خفیف گرفتم، میگه اینجوری وزنت میاد پایین
میتونم بپرسم قد و وزنت چقدره؟ از دکتر مشاوره گرفتی؟
بنظرمحتما حتما حتما از چندتا دکتر مشاوره بگیر ابدومینوپلاسی عمل سختیه میگم دوستم انجام داده،در ضمن میتونی ب اسلیو یا بی پس (بنت به تشخیص پزشک)هم فکرکنی
پسفکرنکنم عمل مناسبی باشه واست چون در نهایت فکرکن کمر و شکم لاغر، ران و بازوی درشت
حتمامشاوره بگیر