2777
2789
عنوان

مادرشوهرم....

327 بازدید | 26 پست

بچه ها ما باخانواده شوهرم قط رابطه بودیم یکسال و چندماهه شوهرم چن وقتیه میره دیگه خونه مادرش منم گفتم اشکال نداره پدرو مادرن برو ولی به منو بچم کار نداشته باش آخه طولانیه بخام بگم چکارا میکنن فقط اینو بدونید شوهرم بهشون بعد یکسال بگه چرا ی زنگ ب بچه من نمیزنید بااینکه شمارشو دارید ی زنگ میزنن شوهرم نگه نمیزنن بااینکه تنها نوه شونه

حالا من باردارم و تقریبا هفته دیگه زایمانمه مامانم چون ناراحتی قلبی داره میخاد برام پرستار بگیره شوهرم میگه نه باید مادرم بیاد به اون بگم بیاد

خب

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
خانوادشم اصلا نمیدونن من حامله ام 

شاید میدونن از فامیل اینا شنیده باشن جنسیت بچه هات چیه

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇
خانوادشم اصلا نمیدونن من حامله ام 

نمیدونن😑کم چرت بگو آخه چجوری نمیدونن عروسشون بارداره

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

الان با خودشون میگن یادی ازشون کردی ... اخرین حدش بگو که حداقل شوهرت بدون که نمیان خیالش راحت بشه

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

شوهرت بره خونه ی مامانش و بگه میخام براش پرستار بگیرم مامانش نمیتونع ازش مرلقبت کنه...اگه بخاد خودش میگه ن پرستار نگیر من میام...اگه مستقیم بره بگه مادرشوهرت میگه کار ک داشتی یاد من افتادی

شوهرت بره خونه ی مامانش و بگه میخام براش پرستار بگیرم مامانش نمیتونع ازش مرلقبت کنه...اگه بخاد خودش ...

من اصلا نمیخام بیاد شوهرم میگه من بچمو بدم دسته غریبه برا چی..میگم پرستاره کارش اینه بهونشه میخاد مادرش فهمید یوقت ناراحت نشه