2777
2789
عنوان

دلم قرص بود😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نا امید نباش

چون خونریزی بعد از سقط داشتی شاید رحمت نازک شده بوده و نتونسته لانه گزینی کنه منم همینطور احتمال میدادم باردارشم اما نشدم.بعد از سقط رفته بودم سونو واژینال که گفت رحمت به دلیل خونریزی نازک شده و این ماه احتمال بارداریت کمه.شایدم هنوز بقایا داشتی که مثبت نشون میداد.تا وقتی بقایا داشته باشی تخمک آزاد نمیشه.البته الان دیگه مطمئنا بقایا نداری چون با خونریزی دفع میشه

😂😂😂😂😂وای شما خیلی عجله داری خانواده شوهر که از اسمشون معلومه فقط حرف میزنن.هر دو بردین دکتر زود ...

مادر شوهر منم خیلی حرف میزد من محلش نمیدادم حرص میخورد طعنه میزد .منم فقط می خندیدم بیشتر حرص میخورد😂😂😂

مادر شوهر منم خیلی حرف میزد من محلش نمیدادم حرص میخورد طعنه میزد .منم فقط می خندیدم بیشتر حرص میخورد ...

مادر شوهر من عفریتس

نمیدونم چه پدر کشتگی با من داره 

هنوز نمیدونه سقط کردم بفهمه قیامت میکنه که عروسم اجاقش کوره 

جدی الهی بگردم براش خیلی ناراحته خودشم حدس میزنه 

نه دیگه تو این راه باید امیدوار باشید و شاد .خیلی تاثیر داره .امیدوارم تا آخر سال ۱۴۰۱ نینیتون بغلتون باشه .هی بیای تاپیک بزنی خواب ندارم🥰