2777
2789
عنوان

گاز صفحه استیل

150 بازدید | 22 پست

سلام خانوما

من هرچی گازم رو تمیز میکنم اخر روش لکه میفته

لکه ی چربی نه ها

مثلا مثل ایینه ک تمیزمیکنی لکه ی دستمال روش میمونه

اونطوری میشه

کسی راه حلی نداره؟؟

منم گازم همینه راه حل یافتی بهمنم بگو اعصابم نمیکشه دیگه هی برم تمیزش کنم باز رد بمونه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باچی تمیز میکنی ؟

گاز مادرم استیل بود اول با اسکاچ و پودر ماشین می کشیدم روش بعد با دستمال خیس کف هارو پاک میکردم بعد یه دستمال خشک میکشیدم دیگه لک نمی شد

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

منم گازم همینه راه حل یافتی بهمنم بگو اعصابم نمیکشه دیگه هی برم تمیزش کنم باز رد بمونه

راه حل و گفتم امتحان کن

غم پنهون قاب خالی از عکسم،تو این دنیای وارونه،منم تنها که برعکسم

یجا خوندم جوش شیرین و سرکه اسپری کنید

من الان جوش شیرین ندارم ک امتحان کنم

ولی در نهایت فک نکنم اینم جواب بده

باچی تمیز میکنی ؟گاز مادرم استیل بود اول با اسکاچ و پودر ماشین می کشیدم روش بعد با دستمال خیس کف هار ...

من سیف میزنم گاهیم اسکاج و مایع ظرفشویی

مرسی حالا پودر ماشینم امتحان میکنم

من سیف میزنم گاهیم اسکاج و مایع ظرفشوییمرسی حالا پودر ماشینم امتحان میکنم

خواهش میکنم

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست