2777
2789
عنوان

دلم قرص بود😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 45 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط که تخمک گذاری نیست جنین باید بتونه لانه گزینی کنه لوله ها باید باز باشن 

مگه تو سونوگرافی معلوم نمیشه؟

اخه بهم نگفتن که مشکلی داری

مدام سونوگرافی رفتم

[QUOTE=223578459]مگه تو سونوگرافی معلوم نمیشه؟ اخه بهم نگفتن که مشکلی داری مدام سونوگرافی رفتم[/QUOTEاول شوهرتان ازمایش بده اگه سالم بود برا خودتون عکس رنگی میدن از رحم بگیرید چند وقته اقدام کردین؟

ابهشون بزن ازمایش بدن .به متخصص اورولوژی مراجعه کنن معاینه بشن شاید واژینال یا چیز دیگه ای باشه.چند ...

۴۰ روز پیش سقط بارداری پوچ داشتم ۱۰ روزه خونریزیم قطع شدو بلافاصله اقدام کردم 

شنیده بودم بعد سقط امادگی رحم بالا میره ولی انگار واسه من برعکسه😔

انقد خودتو خسته نکن عین منی اولا ک کاملا اشتباه میکنی بلافاصله بعد سقط داری اقدام میکنی چون میشی عین من ۹ ماه عزاب و رنج ک هرچی بگم برات کمه یکم صبر کن دوما هیچ مشکلی ندارین مام اینجوری بودیم ک بعد از ۸ ماه اقدام گرف بعد سقط سومن استرس و این لصاب خوردی ای ک داری ۸۰ درصد نمیزاره تخمک بارور شه تجربه داشتم ک میگم

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
انقد خودتو خسته نکن عین منی اولا ک کاملا اشتباه میکنی بلافاصله بعد سقط داری اقدام میکنی چون میشی عین ...

واقعا؟

بخدا هر روزم عین سال میگذره برام

اقوام شوهرمم خیلی ناراحتم میکنن مدام اشکمو درمیارن 

واقعا؟ بخدا هر روزم عین سال میگذره برام اقوام شوهرمم خیلی ناراحتم میکنن مدام اشکمو درمیارن 

ی کلام ریلکس باش تمام

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄