2777
2789
عنوان

اسم دخترم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 136 پست
دقیقا ‌‌‌‌‌‌‌خود ما هم از خیلی از اسما خوشمون‌نمیاد

دقیقا

الان اسمای انتخابی خودمونو به استارتر بگیم احتمالا اصلا خوشش نیاد پس مهم خودمونیم که انتخاب کنیم چه اسمی رو بچمون بذاریم و نباید نظر دیگران رو بپرسیم

من یبار اینجا نظر سنجی اسم کردم چند نفر گفتن نه خوب نیست بعد پرسیدم شما چه اسمی دوست دارید وقتی گفتن فهمیدم منم از اسم مورد علاقه اونها خوشم نمیاد و این تفاوت سلیقه عادیه

خدایا خودتو ازم نگیر...
اره بخدا خیلی دوسش دارم الان خیلی حالم بهتر شد ممنون از همگی که حالمو خوب کردین دعاتون میکنم بخدا

سلامت باشبد عزیزم به دل خوش

دیگه گلم خودتو به خاطر چیزای ساده ناراحت نکن باشه؟

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اسم دیگه ای رو در نظر ندارم واقعا...چون شوهرم این اسمو خیلی دوست داره و‌من اگه قرار به عوض کردن ا ...

عزیزم واقعا قشنگه اگه یک درصد بد بود بهت میگفتم حتما عوض کن،الان چون تازه زایمان کردی حساس شدی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه اسم دیگه ای رو در نظر ندارم واقعا...چون شوهرم این اسمو خیلی دوست داره و‌من اگه قرار به عوض کردن ا ...

حالا شد، میخواستم مطمئن بشم که این اسم به دلت نشسته

خیلی زیباس نامدار باشه 

خدایا خودتو ازم نگیر...
عزیزم واقعا قشنگه اگه یک درصد بد بود بهت میگفتم حتما عوض کن،الان چون تازه زایمان کردی حساس شدی

ممنونم ازتون الان خیلی حالم بهتر شد لااقل گریم بنداومد یه جوری عذاب وجدان داشتم و تمام تنم داغ بود و هیچ صدایی نمیشنیدم اما الان بهترم و داشتم دخترم رو شیر میدادم

دقیقا الان اسمای انتخابی خودمونو به استارتر بگیم احتمالا اصلا خوشش نیاد پس مهم خودمونیم که انتخاب ک ...

آفرین همینه،،ولی اسی الان تو مرحله بعد زایمان و با اون دوتا نظر مخالف تو موقعیت حساسی هست ‌‌‌‌‌‌و‌طبیعیه،ولی رفتار اون دوتا مخالف برام عجیبه اونم با یک مادر تازه زایمان کرده با اون روحیه حساس

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ممنونم ازتون الان خیلی حالم بهتر شد لااقل گریم بنداومد یه جوری عذاب وجدان داشتم و تمام تنم داغ بود و ...

ای جانم به خاطر زایمانته حساس شدی

خیلیییی اسم قشنگیه منم تو اطرافم بچه زیر ۵ سال به اسم حانیه زیاد دیدم 

خدایا خودتو ازم نگیر...
ممنونم ازتون الان خیلی حالم بهتر شد لااقل گریم بنداومد یه جوری عذاب وجدان داشتم و تمام تنم داغ بود و ...

افرین نگاهش کن و چند بار صداش کن قربون صدقه برو‌و بگو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جوری تربیتش میکنم ک‌دخترم و شخصیتش ب اسم حانیه زیبایی و احترام بده تا چند نفر هم ب خاطر همین تربیت موفق شما اسم حانیه رو انتخاب کنن،،،کسی اسمش رو پرسید با اعتماد ب نفس بکو‌حانیه خانوم مامان ،،،

حالم بده بخدا آخه دونفر دیگه هم واکنش داشتن به اسم دخترم این سومین نفر بود حالم خیلی گرفته است یه جو ...

عزیزم حتما عوض کن نه که اسم بدی باشه ولی الان بهترین فرصته اگه این حسا رو داری منم همین حسا رو تجربه کردم تا الانم که دخترم چهار ماهشه حالم خوب نشده

(( رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین))

عزیزم شما باید یک مادر قوی باشی و اول از همه به انتخاب خودت احترام بزاری

اسم زیبایی هست ضمن اینکه نیت قشنگی پشت اون بوده

پس مهم خودتی و بس

هرکس ی اعتقاد داره قرار نیست ما مطابق میل دیگران زندگی کنیم 

جسارت نباشه اما به نظرم ما باید روی خودمون کار کنیم تا بتونیم نسل سالم و شریفی رو تحویل جامعه بدیم

من اسم دخترم رو زهرا گذاشتم خیلی هم خوشحالم و افتخار میکنم خیلیا نظر مخالف داشتند و میگفتند امروزی نیست اما من یا اهمیت نمی‌دادم یا خیلی راحت میگفتم این حق منه و من این اسم رو دوست دارم و برام نظر هیچکس مهم نیست

با احترامی که برای  عقاید دیگران قائلم اما معتقدم هرکسی روش و منش خودش رو داره ما یک بار زندگی میکنیم و قرار نیست وقتمون رو با نظرات دیگران هدر کنیم

خوشحال و راضی باشی انشاالله