2777
2789
عنوان

اسم دخترم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 136 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر اسمی که خودت دوست داری بزار اگه بخوای به حرف مردم گوش بدی که نمیتونی تکون بخوری هر چی که دوست داری و به دلت میشینه بزار هر کی هم گفت اسم بهتر میزاشتی بگو من از این اسم خوشم میاد

بچه ها چرا دعوا میکنید نظر هر کسی محترمه الان اسی اومده مشورت بگیره داره دعوا میبینه یکم درکش کنین ...

نظر هرکس تا جایی محترمه که بی احترامی به سایر افراد نشه!

نه اینکه من به تعذیر محترم بودن نظرم،هر توهینی رو بکنم و بعد بگم آزادی بیان ندارم!

مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند....!
اسمشو دوس داره فقط نظر بقیه روش تاثیر گذاشته

نه اگه دوست داشت الان اینجا ۹۰ درصد گفتن اسمش خوبه حالش خوب میشد ولی هنوزم نگرانه و گفت که خوب انتخاب نکرده و لحظه اخری اینو گفته و شوهرش قبول کرده چون ایشون هر اسمی که میگفتن همسرشون مخالفت میکردن

اگه الان نتونه با این اسم کنار بیاد هیچوقت نمیتونه خودشو اروم کنه و اگر قراره اسمشو عوض کنه هرچه سریعتر باید اقدام کنه

خدایا خودتو ازم نگیر...

ولی اینو در نظر داشته باش به هیچ عنوان اسمی وجود نداره که همه تاییدش کنن و دوستش داشته باشن

اسمی انتخاب کن که صد در صد به دل خودت نشسته باشه و دیگه نه از فامیل نه تو این سایت نظرسنجی نکن

خدایا خودتو ازم نگیر...
نظر هرکس تا جایی محترمه که بی احترامی به سایر افراد نشه! نه اینکه من به تعذیر محترم بودن نظرم،هر تو ...

گلم شما خودتو ناراحت نکن هیچوقت کسی رو نمیشه عوض کرد

پس روح و روانتو هدر نده برا هیچی

الانم صلوات بفرس اروم شی عزیز دلم قربونت برم من

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️
ولی اینو در نظر داشته باش به هیچ عنوان اسمی وجود نداره که همه تاییدش کنن و دوستش داشته باشن اسمی ان ...

دقیقا ‌‌‌‌‌‌‌خود ما هم از خیلی از اسما خوشمون‌نمیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
استارتر عزیز اگه واقعا نمیتونی با اسم بچه کنار بیای همین فردا برو ثبت احوال ببین میشه تغییرش داد؟ حا ...

نه اسم دیگه ای رو در نظر ندارم واقعا...چون شوهرم این اسمو خیلی دوست داره و‌من اگه قرار به عوض کردن اسم باشه باید یه اسم خیلی قشنگر بگم که قبول کنه و من قبلا همه اسما رو گفتم 

گلم شما خودتو ناراحت نکن هیچوقت کسی رو نمیشه عوض کرد پس روح و روانتو هدر نده برا هیچی الانم صلوات ...

بنده آرومم😄

زنده باشید 

مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند....!