2777
2789
عنوان

واردا به مسائل خونه بیاین

130 بازدید | 13 پست

زمینمونو با همسایه بغلیمون شراکتی ساختیم ی آپارتمان شمالی دو واحدیه میخوایم واحدارو تقسیم کنیم واحدای من سمت شرقی ساختمونه واحدای همسایمون سمت غربی 

گیر داده میگه من سمت شرقیو میخوام از لحاظ متراژم باهم فرقی ندارن ولی من شک کردم قیمتاش فرقی نمیکنه؟نکنه واحد شرقی زودتر فروش بره موندم چیکار کنم 

شاید از لحاظ نورگیر و.... اینا میگه 

میتونی بری املاک نزدیک و سوال کنی 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واحدای سمت شرقی کمی نزدیکترن به خیابون ولی واحدای سمت غربی به سمت اتوبان هستن 

خب من تصوری نسبت به نقشه اونجا ندارم گاهی اوقات این مسائل روی قیمت تاثیر میزاره اگر نقشه پلان دارید بفرستید شاید بهتر بشه گفت

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
اخه اونم میخواد بفروشه واسه سکونت نمیخواد  قیمتاش فرق میکنه؟

بهتر فروش میره وقتی آفتابگیرش بیشتر باشه..‌‌‌...صبح برو هر دو واحد رو ببین از لحاظ نور و آفتاب چک کن خودت...چون صبح تاظهر خیلی مهمه که آفتاب تو خونه باشه.وخیلیا واسشون مهمه

یه روز خوب میاد

شرقی ها بهترند،رو به شمال اونا رو می نامند و برای آفتاب و زمستون و تابستون عالیترند

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..