عاشق شدن چجور حسیه، من نسبت به یه نفر اولین بار همچین حسی دارم اصلأ نمیدونم چخبر چی شده فقط مدام فکرش میاد تو ذهنم بعد صدای قلبم به حدی میره بالا و صورتم مثل گوجه میشه میخوام بدونم من ازش خوشم اومده ، اصلا نمیفهمم چه مرگمه، اصلا از این حال و هوا خوشم نمیاد همش عصبانی ام چیکار کنم مثل قبل بشم.
نمیدونم ولی وقتی نگاهش میکنی حسی رو داری که به هیچ آدم دیگه ای تو جهان نداری خیلی کارا براش میکنی با مشکلاتش کنار میای هروقت که بهت زنگ میزنه یا باهات حرف میزنه حالت خوب میشه حتی اگه روزی هزار دفعه این اتفاق بیفته کنارش حالت خوبه
من متنفر بودم از طرف خیلی حساس بودم منتظرش بودم و بهش تو دلم فوش میدادم کسی میرفت نزدیکش عصبی میشدم با یکی صمیمی میشد بهش فوش میدادم میگفتم فلان پسر چقدر فلانه بعد دوستم گفت عاشقشی دیدم داره راست میگه اولش قبول نکردم وقتی فهمیدم یه اتفاقی افتاده تنگ نفس گرفتم داشتم میمردم بهش فکر کن ببین کراشه دوست داشتنه یا عادتع؟ یا شایدم عشق و اینکه اگر میتونی به دستش بیار چون دیگه عاشق نمیشی
نمیدونم ولی وقتی نگاهش میکنی حسی رو داری که به هیچ آدم دیگه ای تو جهان نداری خیلی کارا براش میکنی ب ...
اخه ما اصلا با هم دوست نیستیم ولی اون همش استوری هامو میبینه جواب میده تا حالا دو بار هم زنگ زده و بعد گفته اشتباه زنگ زدم ( من شماره ندادم ولی فکر کنم از طریق خواهرش که رفیقمه پیدا کرده باشه)