lida_yu مدیر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 47 عنوان زیبایی | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 25 پست سلام دخترا چیکار کنم ک خوشگل و جذاب بشم برای خودم تکراری شدم حس میکنم جذابیت ندارم🥺 1400/11/01 | 19:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lida_yu مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 47 مژه و ابروت لیفت کن.. پس مو نداری برو اکستنشن کن خودش تنوعه اخه تا حالا نکردم ولی عصبی میشم ی چیزی بهم بچسبه اضافی😂
چشام_سگ_داره عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 1207 بری حموم چجوری میشوری پس؟؟؟؟؟ قرار نی با موهات کشتی بگیری کتو اصن بیخیاله زیبایی شو من همیشه با حرف همه موافقم.چون این تنها راهیه ک باعث میشه اونا دیگه ب حرف زدنشون ادامه ندن🙃
چشام_سگ_داره عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 1207 اخه تا حالا نکردم ولی عصبی میشم ی چیزی بهم بچسبه اضافی😂 توهم بیخیال زیبایی شو😉 من همیشه با حرف همه موافقم.چون این تنها راهیه ک باعث میشه اونا دیگه ب حرف زدنشون ادامه ندن🙃
گلزیبادلم عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 1848 قرار نی با موهات کشتی بگیری ک تو اصن بیخیاله زیبایی شو وااا چرا پیخام واسه عید بزنم اخه میخای شامپو بزنی گیر میکنه یا بهم میخوره کاربر خوشگلخانومم یا دامنارنجی هستم که تعلیق شدم😑 عاشق همه نی نی سایتی های مهربونم🥰🥰
چشام_سگ_داره عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 1207 وااا چرا پیخام واسه عید بزنم اخه میخای شامپو بزنی گیر میکنه یا بهم میخوره محکم نشور شامپو هم مستقیم نریز رو سرت. رو دستت بریز یکم آب قاطیش کن بعد آروم بشور یکم سخته. درضمن رو زانو خم شو و بشور من همیشه با حرف همه موافقم.چون این تنها راهیه ک باعث میشه اونا دیگه ب حرف زدنشون ادامه ندن🙃
گلزیبادلم عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 1848 محکم نشور شامپو هم مستقیم نریز رو سرت. رو دستت بریز یکم آب قاطیش کن بعد آروم بشور یکم سخته. درضمن رو ... باشه عزیزم فقط بافتم خراب نمیشه یا میشه اصلا با شامپو نشورم یه اب خالی بزنم اخه میخام فقط دوهفته عید قشنگ بمونه کاربر خوشگلخانومم یا دامنارنجی هستم که تعلیق شدم😑 عاشق همه نی نی سایتی های مهربونم🥰🥰
چشام_سگ_داره عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 1207 باشه عزیزم فقط بافتم خراب نمیشه یا میشه اصلا با شامپو نشورم یه اب خالی بزنم اخه میخام فقط دوهفته عید ... ببین خراب ک نه اگ جای خوب بزنی اما وز میشه من مشکلی با وز ندارم. شامپو هفته دوبار کافیه من همیشه با حرف همه موافقم.چون این تنها راهیه ک باعث میشه اونا دیگه ب حرف زدنشون ادامه ندن🙃
گلزیبادلم عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 1848 ببین خراب ک نه اگ جای خوب بزنی اما وز میشه من مشکلی با وز ندارم. شامپو هفته دوبار کافیه باشه مرسی عزیزم کاربر خوشگلخانومم یا دامنارنجی هستم که تعلیق شدم😑 عاشق همه نی نی سایتی های مهربونم🥰🥰
lida_yu مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 47 عکس بده بهت بگم😁😁 بیتا گلی جون درخواستمو قبول کن کار واجبت دارم😂
بیتاگلی1369 عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 2359 بیتا گلی جون درخواستمو قبول کن کار واجبت دارم😂 باشه عزیزم انسانم آرزوست 😍