2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قرار نی با موهات کشتی بگیری ک تو اصن بیخیاله زیبایی شو

وااا چرا پیخام واسه عید بزنم اخه میخای شامپو بزنی گیر میکنه یا بهم میخوره

کاربر خوشگلخانومم یا دامنارنجی هستم که تعلیق شدم😑     عاشق همه نی نی سایتی های مهربونم🥰🥰
وااا چرا پیخام واسه عید بزنم اخه میخای شامپو بزنی گیر میکنه یا بهم میخوره

محکم نشور شامپو هم مستقیم نریز رو سرت. رو دستت بریز یکم آب قاطیش کن بعد آروم بشور یکم سخته. درضمن رو زانو خم شو و بشور 

من همیشه با حرف همه موافقم.چون این تنها راهیه ک باعث میشه اونا دیگه ب حرف زدنشون ادامه ندن🙃
محکم نشور شامپو هم مستقیم نریز رو سرت. رو دستت بریز یکم آب قاطیش کن بعد آروم بشور یکم سخته. درضمن رو ...

باشه عزیزم فقط بافتم خراب نمیشه یا میشه اصلا با شامپو نشورم یه اب خالی بزنم اخه میخام فقط دوهفته عید قشنگ بمونه

کاربر خوشگلخانومم یا دامنارنجی هستم که تعلیق شدم😑     عاشق همه نی نی سایتی های مهربونم🥰🥰
باشه عزیزم فقط بافتم خراب نمیشه یا میشه اصلا با شامپو نشورم یه اب خالی بزنم اخه میخام فقط دوهفته عید ...

ببین خراب ک نه اگ جای خوب بزنی اما وز میشه من مشکلی با وز ندارم. شامپو هفته دوبار کافیه

من همیشه با حرف همه موافقم.چون این تنها راهیه ک باعث میشه اونا دیگه ب حرف زدنشون ادامه ندن🙃
ببین خراب ک نه اگ جای خوب بزنی اما وز میشه من مشکلی با وز ندارم. شامپو هفته دوبار کافیه

باشه مرسی عزیزم