2777
2789
عنوان

گریه نکردن نوزاد

2366 بازدید | 35 پست

سلام دوستان پسرم ۲۹ هفته به دنیا اومده و تو اتاق عمل احیا شده الان که ۵۰ روزشه اصلا گریه نمیکنه و من نگرانم یعنی مشکلی داره ؟ آخه شنیدم می‌تونه خدای ناکرده از فلج مغزی باشه

نه عزیزم نترس انشالله چیزیش نیست.وقتی گشنش بشه حالت صورتش عوض میشه؟مثلا اخم کنه؟آخه زود اومده شاید جون و زور گریه کردن نداره.الان وزنش چنده؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جیز دیگه بعد از مرخص شدن سونوی مغز نبردینش؟دکترش نخواست؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

انشالله که چیزیش نیست ولی اگه نگرانی به دکترش بگو

نه عزیزم نترس انشالله چیزیش نیست.وقتی گشنش بشه حالت صورتش عوض میشه؟مثلا اخم کنه؟آخه زود اومده شاید ج ...

ممنون ان شاا‌‌‌...

آره غر میزنه گرسنه میشه ولی گریه نمیکنه۱۳۵۰ وزن الانش 

هست

نگران نباش عزیزم.خیلی کوچیکه زور گریه نداره.به خدا هیچیش نیست عزیزم.نگران نباش.فکر بد نکن.همین غر زدنش نشونه خوبیه.بچه های من ۱۸۰۰ بودن زور گریه نداشتن از شما که ۱۳۵۰ تازه.بزرگ شه خوب میشه.استرس الکی نکش.سروش کوچولو خوبه خوبه خواهری

مطمئنم فقط بخاطرضعیف بودنشه که گریه نمیکنه شایدم گریه میکنه شما متوجه نمیشی.نترس.بسپاربه خدا.التماس دعا

نگران نباش عزیزم.خیلی کوچیکه زور گریه نداره.به خدا هیچیش نیست عزیزم.نگران نباش.فکر بد نکن.همین غر زد ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده دلم آروم شد ان شاا... خدا بچه هاتون رو در پناه خودش حفظ کنه

ممنون عزیزم خدا خیرت بده دلم آروم شد ان شاا... خدا بچه هاتون رو در پناه خودش حفظ کنه

همچنین گل پسرشما رو