2777
2789

این فقط نظر شخصیمه... قصد توهین و ناامیدی هیچکس رو ندارم... 

من به شخصه اعتقاد به دعا کردن و چیزی از خدا خواستن رو حتی در بحرانی ترین شرایط و ناتوان ترین لحظاتی که از هیچ کس کاری بر نمیاد، چه برسه مواقع عادی و خواسته های عادی، از دست دادم کاملن... دنیا در این سال‌های اخیر نگاه منو به اینجور چیزها خیلی تغییر داد... 

دعا کردن فقط و فقط از روی بی پناهی و استیصال ماست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه از دعا کردن نتیجه ای ندیدی بدون که خدا یا چیز بهتری برات داره، یا اینکه به صلاحت نبوده، یا اینکه دنیای بعد جبران میکنه، 

ولی هیچوقت سعی نکن رابطه ات رو با خدا کم کنی🙃

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
عزیزم اگه از دعا کردن نتیجه ای ندیدی بدون که خدا یا چیز بهتری برات داره، یا اینکه به صلاحت نبوده، یا ...

اگه اون چیزی که صلاحه میخواد بده پس دعا کردن فایده نداره

من برعکس ب هیچ‌کس امید ندارم و توقعی ندارم جز خدا هرموقه ام ب مشکل بر میخورم کمک نمیگیرم و فقط میگم خدا 

و مطمئنم ک اگ از ته دل امید بهش داشت باشی بی جواب نمیمونی 

خدایا شکرت 🙏

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
اگه اون چیزی که صلاحه میخواد بده پس دعا کردن فایده نداره

داره عزیزم، 

دعا کردن یعنی نشان دادن ضعف خودمون. 

یعنی ما ناتوانی مون رو تو حل مشکلات می‌بریم پیش خدای با عظمت و بزرگ، 

این خیلی مهمه که انسان دست از تکبر و غرورش برداره و به قول خودت درماندگی رو پیش خدا ببره، 

این یعنی ایمان قوی

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
داره عزیزم،  دعا کردن یعنی نشان دادن ضعف خودمون.  یعنی ما ناتوانی مون رو تو حل مشکلات می ...

این ینی ایمان داشتن ب قدرت و عظمت خدا ❤️

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
این ینی ایمان داشتن ب قدرت و عظمت خدا ❤️

👌👌

منم زیاد دعا کردم ولی نتیجه ای ندیدم

ولی به نظر من دعا مثل انرژیه که میگن از بین نمیره و به یه انرژی دیگه تبدیل میشه

یعنی جواب دعاهاتو میگیری ولی شاید اونجور نباشه که خودت میخواستی

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻