2777
2789

تبلیغ؟

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سازنده خوب فقط خانم موسوی چنلها فقط تبلیغات هستند 

این که بله سازنده های خوب ایرانی کم نیست ولی خارجیا بخوام بگم از اشخاص خارجی معتبر اینا هستن:

ریناد

موزا مورف 

استلا

بقیه هم خوبن ولی ساب های این ۳ تا سازنده عالین و کولاک کردن تو یوتیوب هم کلی کامنت مثبت داشتن

اول از همه یه تعریف کنم اونایی که نمیدونن:

فایل های سابلیمینال دارای تاکیدات و جملات پنهانی هستن که برای برنامه ریزی ناخودآگاه درست شدن ،این فایل ها باعث میشن تا زندگی خودتون رو تا حدودی طبق خواسته خودتون پیش ببرید مثلا جذب ثروت ،زندگی بهتر،جذب عشق و خواستگار و.... خلاصه کلی موضوع دیگه،یه چیز دیگه هم که بگم اینه که ما تاکیدات رو نمی شنویم و فقط ضمیر ناخودآگاه میتونه بشنوه

اول از همه یه تعریف کنم اونایی که نمیدونن: فایل های سابلیمینال دارای تاکیدات و جملات پنهانی هستن که ...

برا پوست هم داره؟

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃
اول از همه یه تعریف کنم اونایی که نمیدونن: فایل های سابلیمینال دارای تاکیدات و جملات پنهانی هستن که ...

من دارم ساب بینی گوش میدم از یوتیوب خارجی کانال کاتی 

خودم حس میکنم بهتر شده ولی فکر نکنم واقعا بهتر شده 

۵ روز گوش دادم ۳ روز ول کردم دوباره ۴ روزه دارم‌گوش میدم تا ۱ ماه میخوام گوش بدم 

بعدشم لب و رنگ چشم و چونه 

کلا میخوام اجزا صورتم رو خوشگل کنم با ساب

به نظرت میتونم چشمام رو از مشکی کنم سبز روشن؟

اونایی که تلگرام دارن این چنل از بهترین چنل ها و معتبر ترین هستند که در مورد همه چیز توضیح دادن و کلی هم تکنیک یاد میدن(پولی نیستن اصلا یا فایل های شیطانی نمیزارن)و فقط و فقط هم از سازنده های معتبر ایرانی و خارجی مثل آقای حشمتی ،خانم احمدی ،موزا مورف و ...بعضی از این سازنده ها هم ساب هاشون رو طوری تنظیم میکنن که شما اگر اعتقاد هم نداشته باشین جواب میدن .

اسم چنلhttps://t.me/Wonderful_Mind98

یه چیز دیگه هم بگم بعضی از ساب ها ممکنه برون ریزی یا برعکس شدن نتایج اتفاق میفته که بعضی از افراد کلا ناامید میشن و فکر میکنن جواب نمیده و به صنعت ساب کلی فحش میدن متاسفانه😅 مثلا یه مثال بخوام بزنم اینه که یکی از شما میاد سابلیمینال پوست الماس و صاف گوش میده ولی جوش میزنه ،خب این برون ریزیه و با ادامه دادن فرایند گوش دادن درست میشه و نگرانش نباشین

این که بله سازنده های خوب ایرانی کم نیست ولی خارجیا بخوام بگم از اشخاص خارجی معتبر اینا هستن: ریناد ...

درستە عزیزم ولی در رابطه با زبان مادری و ناخوداگاه مطالعه بفرمایید میفهمید نتیجه گرفتن از ساب به زبانی که کامل باهاش اشنا هستی ارجحیت داذه مثلا به عربی انگلیسی و ...

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
من دارم ساب بینی گوش میدم از یوتیوب خارجی کانال کاتی  خودم حس میکنم بهتر شده ولی فکر نکنم واقع ...

من 7 ماەگوش دادم واقعا تغییر کردولی هدف کە قوزبینی بود بدست نیومد یە سال ول کردم برگشتنداشت ولی  اخرش عملی میشم 😁

💣بی‌بی چک خوان سایت💣