2777
2789
بگرد تو این چنل یه ساب واسه قوز بینی بود ۰😁

ممنونم گلی😍دو تا ساب واجب دستمەکە بە زور میگوشم چون دوقلو دارم 4تا هندزفری پارە کردن😐😐😐 دعام کن یە سال دیگە عمل کنم ... میدونم ساب معجزە میکنە ولی بچە هام نمیذارن با دل خوش بگوشم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
من دارم ساب بینی گوش میدم از یوتیوب خارجی کانال کاتی  خودم حس میکنم بهتر شده ولی فکر نکنم واقع ...

اگه میخوای کلا خوشگل شی ساب زیبایی مورد نظر رو گوش باید بدی ساب چشم سبز هم چرا که نه همراهش ساب ریموملانین هم گوش بدی زود تر چشات روشن میشن ،حداقل زمانش من دیده بود واسه کامل سبز شدن ۳الی۶ماهه که کلا سبز بشه چشا،واسه منظم گوش ندادن هم ایرادی نداره من خودم ۱۰روز یا بیشتر گوش ندادم به خاطر امتحانام دوباره از اون هفته شروع کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم گلی😍دو تا؟ساب واجب دستمەکە بە زور میگوشم چون دوقلو دارم 4تا هندزفری پارە کردن😐😐😐 دعام کن ...

چشم حتما عزیزم🥰بچه مگه حوصله و اعصاب واسه مادرا میزاره...تا میخوابن خود مادر هم کنارشون بیهوش میشه از خستگی😅

من دارم ساب بینی گوش میدم از یوتیوب خارجی کانال کاتی  خودم حس میکنم بهتر شده ولی فکر نکنم واقع ...

چی شد نتیجه گرفتید؟

میگه کِه^ گَر روز گار سر عَز&🙃 نامردئ 😼زَند نوبت ماهم میرسد غم😓مخور🙂