2777
2789
عنوان

هرکی نظرشو بگه

70 بازدید | 12 پست

یه چیزی براتون تعریف میکنم نظرتونو میگین

من دوسال پیش که خوابگاه بودم گوشی نداشتم حوصلم سر میرفت

خواهرم خودش پیشنهاددا که گاهی گوشی من باخودت ببر

بعد چندوقت بهم گفت حوصلم اینجوری سر میره برو اینو بده دوتا گوشی ساده تر بگیر

منم همینکارو کردم

چندوقت بعدشم اون گوشی ساده شم ازش گرفتم و یه گوشی بهتر خریدم بهش دادم

چندبارم ازش پول قرض گرفتم و بهش پس دادم

اون یکی خواهرمم یه لب تاب اسقاطی داشت میخواست بفروشه من براش فروختم پولشو ازش قرض گرفتم بعد کم کم پسش دادم ولی خب بازم ازش پول قرض گرفتم و بدهکارش شدم

وقتی ازش گرفتم خودش بهم داد.یعنی ناراضی نبود

ولی الان همش بهم میگن تواز ما سو استفاده کردی

کلا اون زمانا وعض ما خوبی نداشتم خورد خورد ازشون پول قرض میگرفتم چون اونا سرکار میرفتن

ولی بعدشم که خودم شاغل شدم خیل براشون خرج کردم

من یادمه ماه پیش از حقوقم که دو ملیون بود فقط یه ملیونشو پیتزا گرفتم واسه خانواده آوردم

ماه قباشم دوباره نصف حقوقمو براشون میتزا آوردم.هر زمان که پول دستم بود براشون خرج کردم

ولی اونا اصلا نمیبینن

دوهفته پیش بخاطر اینکه سی تومن ازشون گرقتم و همون ظهرم پس دادم به من میگن تاکی آویزونی‌گمشو برو از خونه بیرون تحملتو نداریم.

به نظرتون چرا اینجوری میکنن؟

به نظرتون حق دارن بخاطر سی هزارتومن پول اینجوری رفتارکنن با من؟

نمیدونم از بس بهم میگن سو استفاده گر‌بام شده بی خاصیتم ولی از طرفیم وقتی فک میکنم من هیجوقت به زور ازشون پولی نگرفتم یا من واقعا سو استفاده ای نکردم

عزیزم بنظر من همه ی پولاتو خرج نکن ماهی چند صد تومن برا خودت حتما پس انداز کن

سوال من الان چیز دیگه ای بود

ضن اینکه واقعا خوب شد گفتین.فک میکنی کسی که این مشکلا براش پیش میاد اینو نمیدونه؟

آدم بخاط مشکل مالی پول کم میاره نه بخاطر اینکه بلد نیست چندصدتومن ذخیره کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خرجای الکی میکنی ..یه ملیون پیتزا آخه؟؟؟که بعد برای 30هزار تومن دستتو پیش خواهرت درازکنی..پولاتو فقط پس انداز کن که هیچ وقت محتاجشون نباشی.

💕خدای مهربانم به خاطر فرشته هایی که به من دادی هزاران بار تو را شکر میکنم خودت مواظب عزیزانم باش💕
سوال من الان چیز دیگه ای بود ضن اینکه واقعا خوب شد گفتین.فک میکنی کسی که این مشکلا براش پیش میاد ای ...

اینو میدونم خودمم الان یکسال شوهرم میره سر کار واقعا نتونستم یکم پس انداز کنم گفتم باز بگم شاید همشو خرج میکنی

چقدر خرجای الکی میکنی ..یه ملیون پیتزا آخه؟؟؟که بعد برای 30هزار تومن دستتو پیش خواهرت درازکنی..پولات ...

خانم عزیز من در یه مورد خاص از شما نظر خواستم

چرا فکر کردی لازمه نظرتو درمورد مخارج من بگی؟

اشتباه نکن منم میرفتم انقدددر خرج میکردم 

مثل تو دقیقا نصف حقوقم پیتزا میخریدم

مامانم ازم انتظار داره من خرج خونشو بدم حالامن اونموقع فقط۱۸سال داشتم ساده بودم 

بعدا اصلا یادشون نمیاد تو چه خرجایی که نکردی

پس نه دیگه ازشون قرض بگیر نه خرج کن وقتی حقوق خودتو براکسی خرج نکنی از کسی هم قرض نمیگیری حرف یشنوی

خانم عزیز من در یه مورد خاص از شما نظر خواستم چرا فکر کردی لازمه نظرتو درمورد مخارج من بگی؟

عزیزم شما هر طور دوست داری خرج کن اختیار خودتو داری..شما راهنمایی خواستی منم گفتم پولاتو بیشتر پس انداز کن تا پول داشته باشی هیچ وقت ازشون قرض نکنی

💕خدای مهربانم به خاطر فرشته هایی که به من دادی هزاران بار تو را شکر میکنم خودت مواظب عزیزانم باش💕
اشتباه نکن منم میرفتم انقدددر خرج میکردم  مثل تو دقیقا نصف حقوقم پیتزا میخریدم مامانم ازم انت ...

ن النن یه هفنه ست حالم خرابه.سرهمین دعواهایی که بخاطر پول به وجود اومده بامن حرف نمیزنن و میگن توازما سو استفاده ردی.از هر دری هم که براشون توضیح میدم که مگه من ازتون به زور پول گرفتم من خواهرتون بودم یااینکه من دوبرابر خرجتون کردم گوششون بدهکارنیست.تو یه خونه با من زندگی‌میکنن بعد باهام حرف نمیزنن

ن النن یه هفنه ست حالم خرابه.سرهمین دعواهایی که بخاطر پول به وجود اومده بامن حرف نمیزنن و میگن توازم ...

توهم حرف نزن 

همه جا این مشکلاهست

منم خواهرم بخاطر مول دوماه حرف نزد بعد کم کم خودش  اومد جلو

از خواهرات کوچیکتری یا بزرگتر؟