2777
2789
عنوان

بدن درد شدید

11279 بازدید | 25 پست

متخصص عفونی آزمایش تب مالت داد. و نتیجه مثبت شده.بعد هم اسکن هسته ای استخوان داد که یه قسمتی درگیر شده 😢 من اصلا مصرف لبنیات محلی و باز نداشتم!!!! اینکه از کجا اومده واقعا نمی فهمم.

من ۲.۳ ماهه که بدن درد شدید( بیشتر تو ناحیه کمر و لگن و پاها) و تهوع و احساس خستگی مفرط دارم. طوری که زندگیم استاپ شده. یک ماه اول تشخیص کرونا داده بودن! برا همین کلی وقت از دست دادم و دکتر گفت چون استخونت احتمالا درگیر شده درمانت ۶ ماه طووول می کشه!! اگر تجربه ای دارید بیاین بگین 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همسر منم گرفته بود، اون موقع دامداری داشتیم، تماس مستقیم داشت با دام‌هایی که نمیدونستیم آلوده هستن. همسرم زده بود به ستون فقراتش، شش ماه رو تخت بود. 

باید بیشتر استراحت کنی، لبنیات محلی به هیچ وجه نخور، حتی اگه خودت خیلی زیاد بجوشونی، اصلا نخور. حتی اگه از اون دام آزمایش گرفته شده باشه و آلوده نباشه باز نباید بخوری. به جایی هم که حیوون هست رفت و آمد نکن. به حیوانات اصلا نباید نزدیک بشی.

داروهاتم حتما سر ساعت بخور.

پونه و کاسنی زرد اگه عطاری گیر آوردی جداگانه دم کن بخور.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه نداری؟

اگه داری و شیر بهش میدی باید شیرشو قطع کنی فعلا اونم باید آزمایش بده چون از طریق شیر منتقل میشه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

واسه اطمینان اطرافیانتم آزمایش بدن چون اگه از طریق خوراک بوده باشه ممکنه اونا هم درگیر باشن ولی علایم نداشته باشن.

منم گرفته بودم علایم خاصی نداشتم همسرم گفت واسه اطمینان بریم آزمایش بده که مثبت شد.

پسر خاله من درگیرشه بیچاره تب مالت چرا همه گرفتن آخه

بین دام‌ها خیلی شایع شده گلم که از طریق تماس مستقیم و لبنیات آلوده منتقل میشه به آدم، و اگه تشخیص داده نشه خیلی خطرناکه. شنیده م که حتی باعث مرگ شده، چون تشخیص داده نشده و بیماری پخش شده توی کل بدن.

اسم دیگه ش بیماری هزارچهره ست، یعنی علایم واسه هرکسی فرق داره، یکی میزنه به ستون فقرات، یکی به قلب، یکی ریه، یکی کبد و ... .

دولت هم هیچ برنامه ای واسه تشخیص دام آلوده نداره، خود دامدار باید به صورت آزاد ازشون آزمایش بگیره که خیلی پولش میشه و کم پیش میاد انجام بدن. ما انجام دادیم روی دام‌ها، مرحله ی اول ۱۸ راس و مرحله ی دوم ۱۲ راس درگیر بودن که همه رو معدوم کردیم. ولی خیلی ها این کارو نمیکنن، البته گوشت پخته توی غذا مشکلی نداره (خورشت و ابگوشت اینا)، ولی کبابی چرا، اگه آلوده باشه امکان سرایت هست.

پسر خاله من درگیرشه بیچاره تب مالت چرا همه گرفتن آخه

دکتر به من گفت آلودگی خیلی زیاد شده. دام هارو درست واکسینه نمیکنن. مثل اینکه ابتلا زیاد شده ولی خیلی ها اصلا متوجه هم نمیشن. گفت حتی میتونه از این بستنی دستگاهی ها یا شیرینی خامه ای هم باشه 😑 

منم بدن درد امانمو بریده  خستگی و افسردگی امانمو بریده بنظرت کدوم دکتر برم فیبرومالژیا دارم ...

حتما پیش متخصص عفونی برو. چون چیزی نیست که بقیه دکترا بهش شک کنن. من ۳ ماهه درگیرم و هیچکی متوجه نشده بود. من پیش دکتر المعی تو بیمارستان آراد رفتم. دکتر خوب و با دقتیه و وقت میذاره واقعا. برای اطمینان می خوام پیش دکتر مردانی هم که بهم معرفی کردن برم. اگه خوب باشه میام میگم. 

واسه اطمینان اطرافیانتم آزمایش بدن چون اگه از طریق خوراک بوده باشه ممکنه اونا هم درگیر باشن ولی علای ...

وای چه قدر بد😢 بچه ندارم. ببین مامانم هم چند ماهه میگه  بعضی وقتا درد داره استخوناش ولی خیلی خفیف تر از دردای منه. یعنی اونم ممکنه مبتلا باشه نه؟؟ شما که علائم نداشتی و  آزمایشت مثبت شد چکار کردی؟؟ دارو دادن بهت؟ 

بین دام‌ها خیلی شایع شده گلم که از طریق تماس مستقیم و لبنیات آلوده منتقل میشه به آدم، و اگه تشخیص دا ...

برای چی برنامه دارن که برا این یکی داشته باشن!!! 

واقعا بیماری مرموزیه. من ماه پیش هم عفونت کلیه گرفتم که مثل اینکه مال همین بوده. الان هم به نظر میاد یه بخشی از لگنم درگیر شده. تازه تو تیر ماه هم یه سردرد عجیبی گرفتم که هیچکی تشخیص نداد از چیه ولی احتمال میره که شروع همین بیماریم بوده باشه. چون رو سیستم عصبی هم تاثیر میذاره

حتما پیش متخصص عفونی برو. چون چیزی نیست که بقیه دکترا بهش شک کنن. من ۳ ماهه درگیرم و هیچکی متوجه نشد ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم

خسته شدم 

همس خسته خواب الود بدن درد 

بنظرت دکتر طب فیزیکی برم یا عفونی

نمیدونم واقعا چیکار کنم خسته شدم  همس خسته خواب الود بدن درد  بنظرت دکتر طب فیزیک ...

نمیدونم راستش! می خوای دو تاشو برو. 

من باشم میرم عفونی. ممکنه از عوارض بعد از کرونا هم باشه. میتونه انواع بیماری های روماتولوژی و عفونت و اینجور چیزا باشه.....

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز