2789
عنوان

بدن درد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 11287 بازدید | 25 پست
وای چه قدر بد😢 بچه ندارم. ببین مامانم هم چند ماهه میگه  بعضی وقتا درد داره استخوناش ولی خیلی خ ...

واسه اطمینان یه آزمایش بدن بهتره گلم

اره عزیزم دکتر همسرم بهم دارو داد، سه ماه دارو مصرف کردم.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

برای چی برنامه دارن که برا این یکی داشته باشن!!!  واقعا بیماری مرموزیه. من ماه پیش هم عفونت کل ...

اره سردرد هم داره و شدید هم هست یهو شروع میشه و یهو هم قطع میشه. و تب و لرز شبانه.

واسه هرکسی علایمش فرق داره.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدن درد همسرم جوری بود که میگفت بهم دست نزن پوستم درد میکنه، حتی نمیتونست نون لواش جدا کنه لقمه بگیره واسه خودش.

خیلی بد بود خیلی.

الانم که یه سال گذشته هنوزم وقتی که زیاد سر پا بمونه یا کار کنه کمردرد میگیره چند روز 

این تاپیک مال ۱۴۰۰ هستش الان چرا اومده سایت قاطی داره حالا اسی جان خوب شدی عزیزم؟؟

چه جالب اصلا یاد این تاپیک نبودم. نه عزیزم  کلی تو این ۲ سال بدتر شدم. ۳ ماه درمان مالت شدم بعد کلا گفتن اصلا تب مالت نیست و روماتیسم ستون فقراته. ۱ سال و نیمه  دارم درمان روماتیسم میشم، چون جواب نگرفتم از داروها گفتن فیبرومیالژیا هم داری. حالا بعد از این همه مدت مقالاتی که خوندم و آدمای شبیه خودم دیدم که دچار لانگ کووید شدند و علائم شبیه من دارن‌. راستش از روز اول هم به دکترا میگفتم که من بعد از واکسن زمینگیر شدم قبول نمیکردند. تاازه بعد از این همه وقت تک و توک ۲ تا پزشک میگن یا لانگ کوویده یا همون واکسن سیستم ایمنیت رو بهم ریخته و آخرین پزشکی هم که  دیدم احتمال داد مشکل روماتیسم هم نیست. 

[QUOTE=325195801]کرونا نگرفتی ماهای اخیر؟[/QUOمنم همش کمر و لگن و پام وکلا بدنم درد میکنه و خستگی داره گفتن فیبرومیالژیاس .دارو ندادن به شما

با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم