2777
2789
عنوان

دخترم

829 بازدید | 39 پست

خانوما دختر من از بچگی علاقه ای به دامن نداشت و همش تفنگ و ماشین دستش بود.الان هم که 14 سالشه هنوزم از چیزای دخترونه بدش میاد خیلی میترسم خانما راح حل بدید.

ماها روانشناس نیستیم عزیزم حتما برو پیش یه روانشناس

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

راه حل چی بدیم؟

منم تا شونزده سالگی همین بودم.حتی به حدی که تو بچگیم از سیندرلا و سفید برفی و اینا بدم میومد.با پسرداییام بازی میکردم هنوزم از دامن متنفرم.موی کوتاه رو بیشتر دوست دارم.ارایش دوست ندارم.

دیگه همه که نباید شبیه هم باشن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چی میترسی.

اذیتش نکن بزار بفهمی تو ذهنش چی میگذره محدودش نکن

بعضی ها همینطور بودن مثلا خود من الان ۲۳ سالمه مشکلی ندارم.

جدی شد ببر روانشناس اما فکر نکنم خیلی عادیه نگران نباش 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
عزیز دلم از چی میترسی ؟ چون دختره نباید از تفنگ و اینجور چیزا خوشش بیاد؟

چرا گلم من به سلیقش احترام میزارم؛ولی دیگه تا یه حدی ، تازه ترسناکترش اینجاست که یبار تو گوشیش دیدم داره قروبون صدقع ی یه دختره میره؛این مال من ترسناکه که نکنه همجنس*گرا باشه🤕

من که اصلا تو عمرم دامن نپوشیدم چی پس

😂😂

خیلی عادیه کاری نکنی فکر کنه محدود شده و نقطه ضعفش بشه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
چرا گلم من به سلیقش احترام میزارم؛ولی دیگه تا یه حدی ، تازه ترسناکترش اینجاست که یبار تو گوشیش دیدم ...

الان که معلوم نمیشه نگران نباش

چرا گلم من به سلیقش احترام میزارم؛ولی دیگه تا یه حدی ، تازه ترسناکترش اینجاست که یبار تو گوشیش دیدم ...

عزیزم نیستش داره به همنوع خودش محبت میکنه منم همینجوی بودم پی وی منو رفیقم شده بود مث زن و شوهرا😐

الانم قربون صدقش میرم با اینکه دارم ازدواج میکنم

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻
عزیزم نیستش داره به همنوع خودش محبت میکنه منم همینجوی بودم پی وی منو رفیقم شده بود مث زن و شوهرا😐 ...

دقیقا منم یه دوست داشتم رفیقش انگار عشقش بود هر دو دختر بودن عادیه بابا😂

من روانشناسم اگه بتونم با دخترت حرف بزنم 

میتونم بفهمم چرا اینجوریه

تو هم به خودت امید بد نده گلم