2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 39 پست
دقیقا منم یه دوست داشتم رفیقش انگار عشقش بود هر دو دختر بودن عادیه بابا😂

آره تازه بهش میگفتم عشقم دستشو تو خیابون میگرفتم اصن یه وضعی😂🤦🏻‍♀️

اسی زیاد استرس نداشته باش چیزی نیست😁

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قربون صدقه دختر میرم میگم عشقم 

عزیزم 

بیام بگیرمت 

ژوننن چه دافی میگم 

باید همجنسگرا باشم؟😂😂😂😐

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

۷سالگی باردار شدی ؟😐💔

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
راه حل چی بدیم؟ منم تا شونزده سالگی همین بودم.حتی به حدی که تو بچگیم از سیندرلا و سفید برفی و اینا ...

عه بلاتریکس آزاد شدی😃 

دلم برای نظرات مفیدت تنگ شده بود😁😂

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

عه بلاتریکس آزاد شدی😃  دلم برای نظرات مفیدت تنگ شده بود😁😂

آره یهویی گفتن برو آزادی.😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من روانشناسم اگه بتونم با دخترت حرف بزنم  میتونم بفهمم چرا اینجوریه تو هم به خودت امید بد نده ...

عزیزم منم درخواست میدم کمکم کن لطفا

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
من روانشناسم اگه بتونم با دخترت حرف بزنم  میتونم بفهمم چرا اینجوریه تو هم به خودت امید بد نده ...

چشم گلم؛ولی تا اونجایی که میدونم با همجنسگرایی مشکلی ندارم؛همه آدما نباید شکل هم باشند