2777
2789
بله عزیز من ازاون باردار ها هستم و بودم که راحت بودم نه فشاری نه قندی نه هیچ مشکل دیگه ای تو بارداری ...

ماشاالله بهت انشاالله بهترین ها شامل حالت بشه و چند تا نی نی همین جوری راحت خدا بهت بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای خدا ..من سنم بالاس میترسم از وقتم بگذره ..

بچه ات از شیر بگیر 

خیلی زودتر حامله میشی 

من دخترم بیست ماهه بود از شیر گرفتم ، همون ماه حامله شدم

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

ممکن هم هست حامله باشی و سینه ها سفت نشن 

مخصوصاً قبل از موعد 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
دخبر الان ۱۷ ماهش هست ..پس بگیرم ازشیر

اره خوبه دیگه 

اتفاقاً بگیری به نفعش 

زودتر بزرگ و مستقل  میشه، غذا هم بیشتر میخوره .

خودت هم احتمال بارداری ات می‌ره بالا 

و حامله شده باشی یا بشی 

بدنت بیشتر توان داره .

تا بچه شیر میدی احتمال بارداری کمتره، هم اینکه وقتی حامله باشی سخت تره که بچه رو از شیر بگیری 

خانمی سلام یک سوال  من همش سردمه و دمای بدنم پایینه  به نظرم باردار باشم نباید دما پایین ...

خیلی ربطی ندارد 

ممکنه سردت بشه یا لرز کنی 

ولی معمولاً شکم و رون پا داغ میشه