2777
2789
من داغ کرده بودم و تخمدانامو رحمم تیر میکشید اما پریود نشدم بی بی زدم مثبت بود و حامله بودم

عزیزم من دقیقا از روز اقدام این علائم داشتم به شدت ..امروز بی بی زدم منفی بود .خیلی ناراحت شدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من دقیقا از روز اقدام این علائم داشتم به شدت ..امروز بی بی زدم منفی بود .خیلی ناراحت شدم 

ناراحتی نداره عزیزم

انشاءالله سری بعد

بعد از زایمان تخمک گذاری به هم میریزه و زمان مشخصی نداره

من خودم بارداری دوممو دقیقا روزی که باید پریود میشدم تخمک گذاری کرده بودم و من بی خبر از همه جا حامله شدم

اگر میخوای باردار بشی به نظر من تحت نظر دکتر باش و سونو بده و آمپول اچ سی جی برا آزاد سازی تخمک بزن

ناراحتی نداره عزیزم انشاءالله سری بعد بعد از زایمان تخمک گذاری به هم میریزه و زمان مشخصی نداره م ...

عزیز من کاما توضیح ندادم.من تحت نظر دکترم.رفتم سونو گفت فلان روز اقدام کن .کردم ده روز پیش..از فرداش تخمدانام و معلوم تیر می‌کشید. ولی امروز زدم منعی بود .۴روز مونده به پریود ..س

من داغ کرده بودم و تخمدانامو رحمم تیر میکشید اما پریود نشدم بی بی زدم مثبت بود و حامله بودم

من دوم‌بهمن موعدمه ،از ۲۵دی درد شدید سینه و پریود دارم کمر لگن زیر شکم 

نمیدونم دارم پریود میشم هر لحظه یا نه

سختتون نیست با یه بچه کوچیک دوباره باردار شین؟ بارداریتون راحت بود؟

بله عزیز من ازاون باردار ها هستم و بودم که راحت بودم نه فشاری نه قندی نه هیچ مشکل دیگه ای تو بارداری.. بچه ام الان یک سالو نیمه هست .من سنم بالاست .بخاطر همین میترسم زمان ازدست بدم ..چون یه دکتر رفته بودم گفت باید زودتر اقدام کنی معاینه کرد گفت

بله عزیز من ازاون باردار ها هستم و بودم که راحت بودم نه فشاری نه قندی نه هیچ مشکل دیگه ای تو بارداری ...

خداروشکر عزیزم امیدوارم به خواستتون برسین

برای سلامتی بیماران صلوات هدیه کنیم ❤️

[QUOTE=223451480]خداروشکر عزیزم امیدوارم به خواستتون برسین یه سوال دیگه ویار من عزیز عاشق خنکیجات شده بودم ماستو خیار و نمیدونم میوه زیاد میخوردم پرتقال ..و میوه های دیگه .ولی بشدت بی میل شده بودم به چای ..