2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 5592 بازدید | 41 پست
منم‌اوایل توهم ایدز داشتم😂رابطه ای هم نداشتم اخه بیخیال

والا کاا اهل چکاب کردنم منم رفتم مرکز بهداشت و اون مرکز بیماری رفتاری ازم تست ایدز گرفتن خودم خواستم مث اون بیبی چکا گفتم نکنه اونحا الوده بوده سوزن نمیدونم اینحور چیزا الان من گرفتم دارم دق میکنم از ترس گوگلم میزنم همش علائمای اون ایدزو میاره مینویسه گلو درد تورم غدد لنف هزار کوفت زهذمار

خدا♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر میاره خدانکزده سرطان لنفوم، والا ادم نباید هیچی سرچ کنه تا میزنی میگه سرطان.ایشالا که چیزی نیس ...

😩😩😩 دقیقا از سرطان لنف بگو از ایدز بگو از هزار درد بلا بگو میاره ادمو دق مرگ میکنه

خدا♥️

من از ۱۵ سالگیم تاالان ک ۲۰ سالمه دارم 

کشاله ران و گردن 

البته درد ندارن..چندسال پیشم آزمایش دادم گفتن چیزی نیست 

سرماخورده بودم یهودیدم غددلنفاوی گردنم متورم شده.. ولی دردنداشت

میترسم ایدز باشه🥺 گوگل میزنم مینویسه ایدزو اینحور چیزا میترسم  دوهفته پیش رفتم ازمایش دادم او ...

اول باید بررسی کنی اخیرا این موارد رو داشتی رفتار پرخطر جنسی ، خون و مایعات جنب آلوده سرنگ مشترک با فرد آلوده تماس خونی جنسی و ... با فرد آلوده یا سایر موارد ابتلا به ایدز 

اگر به نتیجه برسی که خب با فردی در تماس بودی که hiv مثبت بوده بله احتمال آلودگی هست و به این دلیل هم غدد متورم و دردناک میشن اما بیماری های خودایمن مثل لوپوس پسوریازیس و ... یا عفونت خونی و خیلی از بیماری های دیگه مثل سرطان هم حتی جز مواردی هستن که غدد لنفاوی متورم و دردناک میشن حتی یه سرما خوردگی کوچیک هم ممکنه باشه یه عفونت لثه و دندان سینه پهلو عفونت رحمی واژنی و هر نوع عفونتی ممکنه تورو درمعرض دردناک شدن غددت قرار داده باشه ایدز یکی از موارده و نباید بترسی حتی اگر اونم باشه تو مثل خیلیای دیگه میتونی عادی زندگی کنی قرارم نیست همه متوجه بشن باید مراقب خودت باشی فقط خودت فقط فقط خودت استرس بدترین عامله سعی کن هیچوقت برای هیچ چیز کوچیک یا بزرگی استرس نداشته باشی چون ریشه نود و نه درصد بیماری هاست  

امضا چی ؟ مگه من سلبریتیم ؟ 
من از ۱۵ سالگیم تاالان ک ۲۰ سالمه دارم  کشاله ران و گردن  البته درد ندارن..چندسال پیشم آ ...

ممنون گلم ایشالله مال منم چیزی نیس دق کردم از بس خوندم اینترنت نوشت ایدز😐🤦🏻‍♀️

خدا♥️
اول باید بررسی کنی اخیرا این موارد رو داشتی رفتار پرخطر جنسی ، خون و مایعات جنب آلوده سرنگ مشترک با ...

بخدا مجردم و رابطه جنسی نداشتم سرنگ ایناهم که اصلا رفتم مرکز بهداشت اونجا ازم تست گرفتن و جلو چشم خودم ازون لنست تست قند خون هست سوزن کوچیکا رو بازکرد تازه نو ولی میتذسم کلا تنها کاری که کردم این چند مدت این بوده یعنی ممکنه از این طریق؟

خدا♥️
بخدا مجردم و رابطه جنسی نداشتم سرنگ ایناهم که اصلا رفتم مرکز بهداشت اونجا ازم تست گرفتن و جلو چشم خو ...

اگر بسته سرنگ یا کیت سوزنی پلمپ بوده نه عزیزم احتمالش تقریبا صفره 

اگر بسته سرنگ یا کیت سوزنی پلمپ بوده نه عزیزم احتمالش تقریبا صفره 

اره بهش گفتم تمیزه کفت هنوز باز نکردم جلو چشم خودم پلمپشو باز کرد صدای تق داد لنست کوچیکا هست مال تست قند خون ازونا بود

خدا♥️
ممنون گلم ایشالله مال منم چیزی نیس دق کردم از بس خوندم اینترنت نوشت ایدز😐🤦🏻‍♀️

لطفا اصلا برای بیماری و درد و این جور موارد گوگل چیزی سرچ نکن چون بدترین و دورترین احتمال رو اول بهت نشون میده من پوسته ریزی سر داشتم و زخمایی که پوسته ریزی داشت چند بار سرچ کردم فقط میاورد سرطان پوست رفتم دکتر گفت پسوریازیسه و من الکی اونهمه حرص خورده بودم با هر عصبانیت و حال بدیم سر چرت و پرتای گوگل خودمو بدتر میکردم فقط

لطفا اصلا برای بیماری و درد و این جور موارد گوگل چیزی سرچ نکن چون بدترین و دورترین احتمال رو اول بهت ...

خاک تو سر سازنده گوگل واقعا دق کردم از هرکی میپرسم میگه خل شدی اونجا مرکز بهداشت هست خودشون ازین چیزا میترسن چه برسه بتو منتقل کنن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدا♥️
خاک تو سر سازنده گوگل واقعا دق کردم از هرکی میپرسم میگه خل شدی اونجا مرکز بهداشت هست خودشون ازین چیز ...

بله اینم باید در نظر بگیرید که مراکز بهداشتی ایمن تر عمل میکنن انشالله چیزی نیست به غددتون دست نزنید و تحریکشون نکنید