2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی

5592 بازدید | 41 پست

سلام دوستان تا حال کسی غدد لنف گردن زیر بغل و کشاله رانش باهم متورم یا دردناک شده چند مدتیه حس میکنم زیر بغلم دکتر رفتم گفت چیز هاصی نیس ولی درد میکنه سونو نوشت برام هنوز نوبتم نشده ایا مشکلی چیزی هست تا حالا براتون پیش اومده؟؟؟

خدا♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سونو مشخص میشه عزیزم نترس

همیشه دوست داشتم از این آدمای درونگرای مرموز و خفن باشم که همه در عَجبند که این توی زندگیش چی داره میگذره؟ ولی متاسفانه یه برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم تا یه شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم🤐🥴

من همیشه زیربغلم درد میکنه، یبارم توده داشنم تو سینم دراوردم ولی خوشبختانه خوش خیم بود و چیز خاصی تبود، الان دوباره یمدته زیربغلام درددارن، رفتم مجدد پیش دکترم گف توده های ریز داری و بخاطر هموناس.

[QUOTE=223430169]من ۸ سال پیش  ابله مرغون گرفتم همه غدد لنفاویم متورم شد الان فقط تو گردنم دارم جیزی نبودن[/QUOTوالا من نمیدونم دوهفته میشه درد میکنن هیچیم مشخص نیس

خدا♥️
من همیشه زیربغلم درد میکنه، یبارم توده داشنم تو سینم دراوردم ولی خوشبختانه خوش خیم بود و چیز خاصی تب ...

اخه من همه شون درد میکنه زیر بغلم کشاله ران گردنم نمیدونم چمه

خدا♥️

اگر بیماری زمینه ای نداری ممکنه بخاطر مواد اسانس دار و عطر مثل دئودورانت و مام زیر بغل باشه تحریک ناحیه یا رویش مو و واکسیناسیون و انفولانزا و بیماری های ویروسی ساده ای مثل سرماخوردگی باشه اما اگر بیماری زمینه ای داشته باشی باید بررسی کنی بعضی داروها و عموما عفونت ها هم باعث تورم غدد لنفاوی میشن ولی در کل دردناک بودنش باید بررسی بشه عزیزم استرس نداشته باش و سونو بده و به دکترت نشون بده انشالله چیزی نیست

امضا چی ؟ مگه من سلبریتیم ؟ 
سرماخوردگی تداشتی با گلو دردی جیزی کلا عفونت و ویروس باعث میشه غدد متورم بشن حتی جوش های چرکی

نمیدونم یکم لوزه هام التهاب داره ولی دیگ نمیدونم میترسم ایدز گرفته باشم😐😂 تو گوگل میزنم مینویسه ایدز من حتی رابطه هم نداشتم چه برسه ب تزریق اینا

خدا♥️
اخه من همه شون درد میکنه زیر بغلم کشاله ران گردنم نمیدونم چمه

اخه دیدی وقتی سرچ میکنی تو نت سریع میاره خدایی نکرده سرطان غدد لنفاوی، من خودم خیلی یمدت ترسیدم، چون همزمان تعداد گلبول سفیدام اومده پایین، والا نمیدونم. ولی ازمن متورم نیس فقط دردداره زیربغلم رفتم سونو همون کیستای ریز بود.شماام بنظرم برو پیش یه دکتر غدد یا جراح

اگر بیماری زمینه ای نداری ممکنه بخاطر مواد اسانس دار و عطر مثل دئودورانت و مام زیر بغل باشه تحریک نا ...

میترسم ایدز باشه🥺 گوگل میزنم مینویسه ایدزو اینحور چیزا میترسم 

دوهفته پیش رفتم ازمایش دادم اونجا تست ایدزم کرفتن ازم الان میگم نکنه ازونجا الوده شدم منم گرفتم خاک تو سرم اینقد ترسیدم نگو

خدا♥️
اخه دیدی وقتی سرچ میکنی تو نت سریع میاره خدایی نکرده سرطان غدد لنفاوی، من خودم خیلی یمدت ترسیدم، چون ...

منم معاینه زنان رفتم گفت یه چیزای ریز حس میکنم برو سونو هنوز نوبتم نشده خیلی شلوقه تا نوبت بیاد ولی ترسیدم گفتم شاید غدد لنف باشع ک درد میکنه گردنمم باعاش درد میکنه بعضی وقتا کشاله رانمم ترسیدم هرچی میزنم گوکل مینویسه ایدز😐

خدا♥️
منم معاینه زنان رفتم گفت یه چیزای ریز حس میکنم برو سونو هنوز نوبتم نشده خیلی شلوقه تا نوبت بیاد ولی ...

بیشتر میاره خدانکزده سرطان لنفوم، والا ادم نباید هیچی سرچ کنه تا میزنی میگه سرطان.ایشالا که چیزی نیست عزیزم