2777
2789
عنوان

حالم بده 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 50 پست
پس صبور باش تا میتونی برو تو اتاق درو ببند که کاراش اذیتت نکنه تا زمانی که خودش بره

دعام کن ♥️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ان شالله که هم خودت خیلی خیلی زود بهبود پیدا کنی که نیاز نباشه کسی مراقبت باشه  هم مادرت دلش ن ...

مرسی بخاطر دعای قشنگت ♥️ الهی امین ❣️ بهمچنین 🌹

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
والا کاراش عمدیه خودم بگم فایده نداره

عزیزم چقدر سخته با وجود بیماری انقدر اذیت بشی😞

دوستی نداری بتونه بیاد کنارت به همون بهونه مادرت و بفرستی بره

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
عزیزم چقدر سخته با وجود بیماری انقدر اذیت بشی😞 دوستی نداری بتونه بیاد کنارت به همون بهونه مادرت و ...

خانواده همسرم دو ساله کنارمن الانم هستن عمدا اومده بحث و حرف بشه چون با ازدواجمون مخالف بوده دنبال درگیریه . الانم داره کارتن قند رو میریزه تو شیشه های خیارشور فکر کن چه صدایی میاد

خیلی ناراحت شدم عزیزم انشالله هر چه زودتر سلامتیتو بدست بیاری

مرسی گلم دعام کن تحمل کنم

حتما عزیزم شما ازپسش برمیاین خیلی خانم قویهستین از این سختترشم گذروندین

انشالله بربیام اخیرا خیلی درد کشیدم و هنوزم درد دارم استانه تحملم پایینه

🥲🥲💋💋❤️انشالله میتونین

❤️❤️❤️

خانواده همسرم دو ساله کنارمن الانم هستن عمدا اومده بحث و حرف بشه چون با ازدواجمون مخالف بوده دنبال د ...

عزیزم

حق داری واقعا 

نمیتونی به همسرت بگی یجوری بهشون بگه برن که هیچ کس ناراحت نشه

مثلا بگو راحت نیستم ترجیح میدم تنها باشم و استراحت کنم فعلا

بعدا هم ایشالله دوره نقاحتت تموم شد یه کادو میگیری به نشانه آتش بس و روز مادر😉

عزیزم حق داری واقعا  نمیتونی به همسرت بگی یجوری بهشون بگه برن که هیچ کس ناراحت نشه مثلا بگو ...

همسرم بیانش تنده و مادرم عمدا حرصش میده ایشونم کنترلش رو از دست میده این وسط فقط من ناراحت میشم و خانواده همسرم حرص و جوش میخورن و ... کلا قصه سردراز پیدا میکنه چون کارای مادرم عمدیه به دعوا میرسونه

همسرم بیانش تنده و مادرم عمدا حرصش میده ایشونم کنترلش رو از دست میده این وسط فقط من ناراحت میشم و خا ...

عزیزم 

ایشالله خودت رو پا میشی و تموم میشه این ماجراها 

دوره نقاحتت چه مدته عزیزم