ترشحات من هم بعد تخمک گذاری بود. شما مرتب اقدامتو داشته باش.
حداکثر 30 ساعت بعد تزریق تخمک گذاری اتفاق می افته
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
وقتی هاش سی جی میزنی دیگه ربطی نداره سیکلت چند روزه باشه... حداکثر 36 ساعت بعد تزریق تخمک گذاری اتفاق می افته.
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
دکتر فقط ب من گفت شب ۱۳ و ۱۴ اقدام کنم....چون واسه جنسیت تحت نظرم... من ۴ روز پیش ساعت ۴ بعد از ظهر ...
رابطه روز 13 شب و روز 14 اگه داشتی عالیه.
ان شاءالله گرفته باشه.
عزیزم تهرانی؟
اخه میگن ترشح نشونه ی تخمک گذاریه پس چرا من اینقدر دیر ترشح پیدا کردم آدم سر در نمیاره چی به ...
من بدن خودمو میشناسم دیگه... یه بار سر 24 ساعت سونو دادم ازاد نشده بود سر 30 ساعت درد داشتم... صبح رفتم سونو گفت ازاد شده.
فهمیدم سر 30 ساعت ازاد میشه.
گلم نگران نباش
ان شاءالله مثبت میشی.
سالم و صالح.
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم