2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 24 پست
مممنونم گلم انشالله این ماه سوم اقداممه دو تا فولی خوب داشتم دعا کنید ک این ماه نتیجه بگیرم

ان شاءالله عزیزم. 

چشم من براتون دعا میکنم. من برای تمام بانوان منتظر دعا میکنم. 

ان شاءالله اگه همسرتون مشکلی نداشته باشن حتما نتیجه میگیرین. 

منم هر ماه چک میکنم... سونو... امپول و قرص... هنوز که نتیجه نگرفتم... شما هم برای من دعا کنید. 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
والا دکترم همین دو شب رو گفتن اقدام کنم  نه گلم تهران نیستم

غیر از روزای اقدام دیگه برای تعیین جنسیت چیا گفتن؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله عزیزم.  چشم من براتون دعا میکنم. من برای تمام بانوان منتظر دعا میکنم.  ان شاء ...

ازمانش همسرمم مشکلی نداشته ولی نمیدونم چرا باردار نشدم

انشالله ک همه ی منتظرا ب زودی نتیجه بگیرن

ازمانش همسرمم مشکلی نداشته ولی نمیدونم چرا باردار نشدم انشالله ک همه ی منتظرا ب زودی نتیجه بگیرن

سه دوره که چیزی نیست عزیزم... ان شاءالله همین دوره نتیجه بگیرین. 

غیر از روزای اقدام دیگه برای تعیین جنسیت چیا گفتن؟  ممنون میشم راهنمایی کنید.  اللهم صل ...

خوردن گرمیجات

کاسنی هر شب شوهرم میخوردن

همسرم نیم ساعت قبل رابطه قهوه ی غلیظ خوردن

خودمم ک مصرف نمک و شیرینجات و چیپس و پفک و خیارشور و نوشابه رو زیاد کردم 

موز 

و چایی نبات و زنجبیل و دارچین با خرما 

روز اقدام هم توت فرنگی خوردم تا جایی ک یادم بود  

یه سری دارو هم داده بودن روز اقدام خوردیم

خوردن گرمیجات کاسنی هر شب شوهرم میخوردن همسرم نیم ساعت قبل رابطه قهوه ی غلیظ خوردن خودمم ک مصرف ن ...

منم همسرم کاسنی میخورن. موز و خرما هم. 

خودم فقط خرما. 

توکل به خدا. ان شاءالله نتیجه بگیریم. 

انشالله واسم خیلی دعا کنید 

چشم عزیزم. 

براتون صلوات میفرستم. 

ان شاءالله به زودی زود نتیجه بگیرین. 

منم همسرم کاسنی میخورن. موز و خرما هم.  خودم فقط خرما.  توکل به خدا. ان شاءالله نتیجه بگ ...

قهوه رو نیم ساعت قبل رابطه فراموش نکنید همسرتون بخوره

دکتر ب همسرم آمپول خوراکی الکارنتین هم دادن با ی قرص ۲ ساعت قبل رابطه گفتن بخوره

پنج سال ازدواج کردم چهارمین سال اقدام کردم الان یک ساله هنوز موفق نشدم دوستم معرفی کرد مرکز ناباروری نیکان یه سری آزمایشات دادم همینطور همسرم متوجه شدیم اسپرمش ضعیفه و باید  آزمایشگاه تخمک کشی کن و موقع مناسب انتقال انجام بشه اونایی که اونجا بودن خیلی راضی بودن این آدرس اینستاگرامش ivfnikan