2821
2789
عنوان

آبروم..

240 بازدید | 17 پست

بچه ها تو رو خدا برام دعا کنید آبروم نره 

اگه آبروم بره نمیتونم زنده بمونم 😭😭

بچه ها حدیثی چیزی اگ در باره حفظ آبرو بلدید لطفا بگید 🙏

سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖     اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بلد نیستم ولی براتون حمد خوندم 

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
بلد نیستم ولی براتون حمد خوندم 

مرسی عزیزم 

سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖     اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
چی شده

ی اشتباهی  کردم

آبروتون برای چی در خطره؟

ی اشتباه احمقانه

انشاالله چیزی نمیشه 

امیدوارم

ان‌شاءالله که مشکلت برطرف بشه عزیزم، فقط توبه کن خدا کمکت میکنه

ممنون 

درد بی‌آبرویی و رسوایی رو کشیدم، خدا کنه مثل من نشی فقط...

یا ستارالعیوب زیاد بگو.

دعای حفظ آبرو از صحیفه سجادیه رو سرچ کن و بخون.

اینم بخون: یا غفار الذنوب یا ستارالعیوب اغفر ذنوبی واستُر عیوبی بحق محمد و آل محمد

خدا کنه مثل من نشی فقط😢

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز