ستاره۸۰ مدیر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 552 عنوان آبروم.. | مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 17 پست بچه ها تو رو خدا برام دعا کنید آبروم نره اگه آبروم بره نمیتونم زنده بمونم 😭😭بچه ها حدیثی چیزی اگ در باره حفظ آبرو بلدید لطفا بگید 🙏 سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖 اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم 1400/10/30 | 23:37 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 552 درد بیآبرویی و رسوایی رو کشیدم، خدا کنه مثل من نشی فقط... یا ستارالعیوب زیاد بگو. دعای حفظ آبرو ا ... امیدارم خدا کمک کنه میشه شما هم برام دعا کنید سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖 اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
دایه_مکفی_اهمالکار عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 3600 امیدارم خدا کمک کنه میشه شما هم برام دعا کنید آره دعا میکنم، حتما دعا میکنم.از روزی که رسوا شدم برای حفظ آبروی هر کسی که از کردهش پشیمونه دعا میکنم، حتی برای دشمنم...تو هم دعام کن لطفا که آتیش زندگی جهنمیم کمتر بشه. کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
ستاره۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 552 آره دعا میکنم، حتما دعا میکنم. از روزی که رسوا شدم برای حفظ آبروی هر کسی که از کردهش پشیمونه دعا م ... چشم منم واست آیت الکرسی میخونم سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖 اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم