2777
2789
عنوان

استوری

102 بازدید | 8 پست

سلام خوبید دوستای گلم من غیر از اینجا کسی ندارم باهاش حرف بزنم پس ممنونم خواهرانه می‌خونید و نظر میدید استوری راجب دختر بردار همسرمه که چند وقته نامزد کرده اول خودش به من پیام داد من شمارش نداشتم بعد که ذخیره کردم استوری من چک میکرد منم همینطور تا اینکه دیدم استوری کنه میبینه اما استوری خودشه برا من دستکاری کرده رو گوشی همسرم دیدم برام سوال بود چرا نه اینکه مهم باشه اما واقعا برام قابل درک نیست من با این هیچ صنمی ندارم و تعجب آور بود این دختر از من همیشه بدش میاد توی جمع ها همیشه بهم حرف میزد وبا خواهر شوهرام دست به یکی میکرد خیلی عذیتم کرده که حلالش نمیکنم حالا شانسش زده یه آدم خوب گیرش اومده زندگی من از درون اونجوری که بیرون نشون میدم نیست چون دوست ندارم بفهمن شاد بشن نمی‌دونم چه فکری میکنند اما خدا شاهده از زندگیم فقط نفس کشیدن میفهمم که اونم بخاطر بچم همسرم کاری باهام کرده که خودم نمی‌شناسم قدرت تصمیم گیری ندارم بی ثبات شدم دیگه گیجم نه خوب نه بد درست تشخیص نمیتونم بدم حتی راجب زندگی خودم با تخقیراش تو خونه بعد همون ساعت باز یادش میره یه حرف دیگه میزنه مثال میگه من از مادرش دورش کردم بعد چند ساعت میگه مادرم بدرد نخوره کلا موندم دیگه کاری باهام شده که همش فکر میکنم من مقصر همه چیزم با رفتارش باهام من بخاطر بچم نمی‌دونم دیگه چیکار کنم حالا جریان اینم دلمه خیلی شکست گفتم اول شاید حسودی منه میخوره  بعد گفتم نه استوری کنه میبینه مال خودش قایم کرده شاید فکر می‌کنه من حسودم چون دیده بعضی رفتارهای شوهرم قبلا حالا بهتر شده ارواح عمش بعد می‌خوام کنم توهم استوریمه نبینه بنظرتون قبلش چی بزارم بسوزه آخه خیلی در گذشته هم اذیتم کرده

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال

به داس دهر همان بدروی که میکاری

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

... و امید سرمایه ی آدمیست💚 🍃 از درگه همچو تو کریمی هرگز، نومید کسی نرفت و من هم نروم..🌱🤲 با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری

منظورتون چی یعنی من بدم ولا خانواده شوهر من و همسرم همه بلا سرمن در آوردن هیچیشون نیست با این سن کم هر لحظه حس میکنم تیمارستانی بشم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منظورتون چی یعنی من بدم ولا خانواده شوهر من و همسرم همه بلا سرمن در آوردن هیچیشون نیست با این سن کم ...

خیر دوست عزیز

من چیکار به اینکارا دارم آخه

متن برای استوری گذاشتم😕 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

... و امید سرمایه ی آدمیست💚 🍃 از درگه همچو تو کریمی هرگز، نومید کسی نرفت و من هم نروم..🌱🤲 با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

خیر دوست عزیز من چیکار به اینکارا دارم آخه متن برای استوری گذاشتم😕 

اها ببخشید عزیزم   بخدا حال روحیم خوب نیست دارم گریه میکنم دیگه خیلی واموندم امشب تو این سرما بیشتر از یکساعت تو حیاط نشستم همسرم بیرونم کرد و حالم خوب نیست بعد که خودش آوردم داخلم ولی بازم نمیتونم نگاش کنم 

اها ببخشید عزیزم   بخدا حال روحیم خوب نیست دارم گریه میکنم دیگه خیلی واموندم امشب تو این س ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم😔😔

دعا میکنم که مشکلاتتون حل بشه

بنظرم تونستی مشاوره برو یا حداقلش مشاوره آنلاین بگیر

کتاب زنان زیرک رو دانلود کن بخون، ویس های دکترهلاکویی رو گوش بده.... ان شاالله خدا به دلت آرامش بده

اگر دیدی مشکلت حل نشد با خانوادت درمیون بزار

نزار خیلی دیر بشه که دیگه از روحیت هیچی نمونه

خدابزرگه🌱🌱🍃🍃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خیلی ناراحت شدم😔😔 دعا میکنم که مشکلاتتون حل بشه بنظرم تونستی مشاوره برو یا حداقلش مشاوره آ ...

میدونم احتیاج به رفتن پیش روانشناس دارم اما نمیتونم ببخشید توهم ناراحت کردم 

میدونم احتیاج به رفتن پیش روانشناس دارم اما نمیتونم ببخشید توهم ناراحت کردم 

عزیزم این چه حرفیه

بهترین ها نصیب قلب مهربونت🌹🌹🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم این چه حرفیه بهترین ها نصیب قلب مهربونت🌹🌹🌹

ممنونم عزیزم انشاالله همچنین شما