2777
2789
عنوان

گفتم برم بازار دلم باز شد ولی...😕

270 بازدید | 13 پست

قیمت ها رو دیدم افسرده تر شدم دلم میخواست حداقل برا دخترم لباس بخرم یه بلوز شلوار تو خونه ای ۳۰۰تومن تو دلم به باعث و بانیش فحش دادم

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که کلا نمیرم .ادم میره افسرده میشه هیچی نمیتونه بخره

اره به خدا برا خودم لباس تو خونه ای دیدم روسری های خوشگل ولی دریغ

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
عزیزم خدا رو شکر کن که سالمین و درگیر دوا و درمون نیستین لباس هم خدا بزرگه به این چیزها دل خوش نکن&n ...

اخه جوونی هم داره میره دیگه 

خدا لعنت کنه باعث و بانی این وضعیت مردم و کاش میشد همشون بمیرن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خدو باعث وبانیشو ب خاک سیاه بنشونه....

به تظرت بیشتر کیف نمیکنند چقدر صبر کنیم پیر شدیم دیگه

اخه جوونی هم داره میره دیگه 

فقط تو نیستی عزیزم الان همه مردم دنیا دارن با این شرایط گرونی سر میکنن گول اینستا رو نخور اونا همش ساختگیه تازه چند سال دیگه اگر چیزی به یادگار بمونه از جوونیت لباسات نیست خنده ها و خاطرات خوشیه که به ساختگی لذتشو ببر حرص نخور 

چ بگم ولا...خون مردمو تو شیشه کردن.....از نسل خودمون دیگه گذشته🤣🤣😭😭...

خدا برا بچه هامون درست کنه لااقل😔