2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه رفتم دکتر میگفت یکی دوماه قبل اقدام قرص آسپرین بخور چیزی نمیشه باردار شو.اما من هنوز ترس دارم.ش ...

حتما ازمایش ها رو بده دارو بخور یکم بالاتر گفتم چه دارویی خوردم

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
قبل بارداری خودم اووابوست و اینوفولیک وکیوتن شوهرم فرتیلسان ام حین بارداری هرروز تا دوهفته بعد از ز ...

لطف کردی عزبزم دلم ممنونم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
لطف کردی عزبزم دلم ممنونم

قربونت 

سوالی داشتی بپرس عزیزم

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
چندروز ازعمل شوهرت گذشت

آخرای مرداد عمل کرد بعدش دارو نخورد،آزمایش داد مثل زمین به آسمون فرقش بود دکترش گفت اقدام کن داروهم داد بهش واسه احتیاط

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
قربونت  سوالی داشتی بپرس عزیزم

ممنون بازم مزاحمت میشم  

آخرای مرداد عمل کرد بعدش دارو نخورد،آزمایش داد مثل زمین به آسمون فرقش بود دکترش گفت اقدام کن داروهم ...

انشاله خیلی زود حامله میشی توواستارتر.گرمیحات به شوهرت زیادبده عرق کاسنی روفراموش نکن

تویسرکان

آخ دوری میخواستم دکترهمسرم معرفی کنم،باهمسرت صحبت ادامه درمانو بگیر،لطفا بدون حل مشکل باز اقدام نکن چون مطمئن باش سقط میشه قربونت برم،دوبارسقط حتما علت داره احتمالا همسرت مشکل داره خودت نگو بهش برمیخوره،دکترتو عوض کن خودت درخواست آزمایش اسپرموگرام بده بعد بیا به همسرت بگو دکتر گفته تست بدی نگو خودت گفتی  منم همسرمو با هزارتا کلک بردم یکسال التماسش کردم تا رفت